Διευκρινιστική δήλωση Χάρη Κουζιάκη: “Δε συναντήθηκα και δεν μίλησα (πλην των συγχαρητηρίων) με κανέναν εκ των κυρίων Μαλούτα και Κοκκαλιάρη”

10 Οκτωβρίου 2023
21:01
Επειδή έγινα δέκτης πολλών πληροφοριών και φημών που αναφέρουν ότι «τα βρήκα» με κάποιον εκ των δύο διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου για στήριξη του στον 2ο γύρο των εκλογών θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μέχρι σήμερα δεν συναντήθηκα και δεν μίλησα (πλην των συγχαρητηρίων) με κανέναν εκ των κυρίων Μαλούτα και Κοκκαλιάρη και φυσικά οι φήμες αυτές είναι ανυπόστατες και προσβλητικές.
Για όσους δεν με γνωρίζουν θέλω να τους ενημερώσω ότι τέτοιου είδους συμφωνίες εν κρυπτώ και χωρίς ενημέρωση και συναπόφαση των οργάνων και των υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι για τον ηθικό και αξιακό μου κώδικα απαράδεκτες και δεν ανήκουν στον τρόπο λειτουργίας της Κίνησης.
Οι καλοθελητές το μόνο που κερδίζουν είναι να γελοιοποιούνται. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι και δεν πολιτευόμαστε με το ίδιο τρόπο.
Με τιμή
Χάρης Κουζιάκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

31 σχόλια

  • Χάρη βρες τα με τον Γιάννη να διώξετε την καταστροφή επιτέλους απ το δήμο μας!!! Θερμή παράκληση για ένα καλύτερο μέλλον!!!

  • ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΌΝΕΙΡΟ …ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ Η ΠΟΛΥΠΌΘΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ…ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ.

    • Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τόσο σε περιφέρεια όσο και στον δήμο. Όσοι μπορούν ας μεταναστεύσουν, η περιοχή θα συνεχίσει να σβήνει μέρα με τη μέρα.

  • Ακόμη και η περίπτωση της συνδιοίκησης, με την τοποθέτηση 1-2 αντιδημάρχων από τον συνδυασμό Κουζιάκη, ακούγεται μια τίμια μεταξύ τους συμφωνία για να απαλλαγεί η πόλη από το κατεστημένο. Ας μη γελιόμαστε εξάλλου, δεν τους χωρίζει και μια θάλασσα.

  • είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν βγήκατε είστε όλοι αξιόλογοι Αν και είμαι Δεξιός σας πάω για την τιμιότητα σας

  • Για να τα “βρούνε” πρέπει να γίνει και η ανάλογη κίνηση και πρόταση. η οποία δε θα γίνει ποτέ, διότι ο σκοπός ήταν να μείνει απ’ έξω η Κίνηση. οι εκλογές τελείωσαν την Κυριακή

    • Είσαι μεγάλος insider εσύ. Βέβαια οτι ο νόμος άλλαξε και αντιδημαρχία μπορεί να έχουν μόνο σύμβουλοι της νικήτριας παράταξης μάλλον δεν το ξέρετε

      • “Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να οριστεί Σύμβουλος που ανήκει σε διαφορετική Δημοτική Παράταξη από αυτή του Δημάρχου, εάν ο ορισμός δεν εγκριθεί από την πλειοψηφία των Συμβούλων της Παράταξης στην οποία ανήκει ο Σύμβουλος αυτός.”

  • Κύριε Κουζιακη, συγχαρητήρια για τον αγώνα, για την προσπάθεια και για το ήθος όλης της ομάδας σας. Δεν θα προσποιηθώ πως ξέρω από πολιτικές συμφωνίες-σχέσεις. Ξέρω όμως
    η Κοζάνη μας χρειάζεται αλλαγή. Προσωπικά σας ψηφισα και εννοειται πως θα ψηφισω τον κ. Κοκκαλιάρη στον 2ο γύρο, ό,τι θέση και να πάρετε εσεις, αν πάρετε. Θα απογοητευτώ πολύ αν στηρίξετε τον κ. Μαλούτα, που είναι βασικό γρανάζι της καταστροφής της πόλης μας. Είμαι σίγουρη πως αγαπάτε αυτόν τον τοπο και θέλετε το καλό του.

  • Να μείνει απέξω ο Κουζιάκης, δεν του αξίζει να σέρνεται ούτε πίσω από τον αιωνόβιο Δήμαρχο ούτε κι από το απολιτίκ μπουλούκι του Κοκκαλιάρη

  • Η αποχή ή ίση απόσταση και ουδετερότητα στο δεύτερο γύρο , σημαίνει έμμεση πλην σαφής στήριξη στο Μαλουτα , που τον κάνατε συνεχή αντιπολίτευση τεσσερα χρόνια και τον καταγγέλετε για συμβιβασμούς ανικανότητα και ανυπαρξία.!!!

    • Όταν υπάρχει μια κίνηση με δράση και έργο για 13 χρόνια, δε γίνεται να βγαίνει ένα μπουλούκι από το πουθενά χωρίς πρόγραμμα, χωρίς θέσεις και να παίρνει Δημαρχία. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται όταν τα πολιτικά γραφεία παρεμβαίνουν όχι για να εκλέξουν ένα πρόγραμμα αλλά για να μην εκλέξουν κάποιο άλλο.

      Οι φίλοι και ψηφοφόροι του συνδυασμού Κοκκαλιαρη θα πείτε “ε τι να κάνουμε ο κόσμος ψήφισε και σας κατέταξε 3ους”.

      Αποδεκτή η ετυμηγορία του κόσμου όπως φάνηκε κι από τη δήλωση του Κουζιακη. Ούτως ή άλλως η ετυμηγορία μετράει. Ο σκοπός όμως ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα.

      Επομένως, αφού ο συνδυασμός Κοκκαλιαρη επικαλείται την ετυμηγορία του κόσμου (και βάσει αποτελέσματος σωστά) καλό θα ήταν να απευθυνθούν στον κόσμο και όχι στον Κουζιακη. Να πείσουν τον κόσμο για το πρόγραμμα που έχουν και τις θέσεις τους.

      • Συμφωνώ απόλυτα, ας δείξουν αν αξίζουν! Γιατί καλή η αλλαγή αλλά με προοπτικές καλύτερες,όχι ό,τι να ‘ναι…
        Στην τελική, ο κόσμος που τον επέλεξε,όπως και οι παραπάνω σχολιαστές ας αποφασίσουν μόνοι τους, γιατί πέθανε την μπάλα στην Κίνηση, για να έχουν κάποιον άλλο να θεωρούν υπεύθυνο για το όποιο αποτέλεσμα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.