prwtoselida


       

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και η δέσμευση για τη συνέχεια… (του Λευτέρη Ιωαννίδη)

11 Οκτωβρίου 2023
13:09
Αφού ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Κοζανίτες με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της Κοζάνης θα ήθελα και να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου, που επέλεξαν να με ψηφίσουν ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, αλλά και εκείνους που στήριξαν την παράταξη μας «Κοζάνη Τόπος να ζεις» στις 8 Οκτώβρη για τον Δήμο της Κοζάνης.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα που με κατατάσσει πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο σε σταυρούς, δεσμεύομαι, για μια ακόμα δημοτική περίοδο, να φανώ συνεπής στις προσδοκίες των πολιτών της Κοζάνης, να εργαστώ για το καλό της περιοχής με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, μακριά από λαϊκισμούς και σκοπιμότητες.
Οφείλω ακόμα να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της Κίνησης για τον ωραίο, αξιοπρεπή και συλλογικό αγώνα που πραγματοποιήσαμε. Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τον επικεφαλής μας Χάρη Κουζιάκη, για την συγκινητική του προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα, παρά τις αντιξοότητες, να αγγίξουμε έναν αντικειμενικά δύσκολο στόχο.
Μετά από την εμπειρία των πρόσφατων Δημοτικών Εκλογών, πιστεύω με μεγαλύτερη πλέον σιγουριά στο μέλλον της Δημοτικής Κίνησης. Η ¨δοκιμασία¨ των εκλογών θα μας βγάλει ακόμα πιο ισχυρούς αλλά και ανανεωμένους με νέα στελέχη και θα συμβάλλουν καθοριστικά ώστε η Δημοτική Κίνηση να μεγαλώσει και να διευρύνει την πολιτική και κοινωνική της επιρροή μέσα από την δημοκρατική και πλουραλιστική της λειτουργία.
Η επόμενη περίοδος για την περιοχή είναι πολύ κρίσιμη και είμαι σίγουρος πως η Κίνηση μας θα συνεχίσει να παράγει χρήσιμες πολιτικές προτάσεις, να αγωνίζεται για τα συμφέροντα των Δημοτών της Κοζάνης, να διεκδικεί με τεκμηρίωση λύσεις για τα τοπικά προβλήματα και να ασκεί τεκμηριωμένη κριτική σε αποφάσεις και προτάσεις που δεν είναι, κατά την κρίση μας, επωφελής για τον τόπο.
Τέλος, μπορεί στις 8 του Οκτ να ολοκληρώσαμε έναν μοναχικό αυτοδιοικητικό αγώνα βασιζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στη δική σας βοήθεια, εντούτοις η προσπάθεια για μια καλύτερη Κοζάνη μέσα από την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» συνεχίζεται.
To Be Continued….
Λευτέρης Ιωαννίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης
11/10/2023

33 σχόλια

    • Καμία αδικία, η διαφορά των 700 ψήφων είναι η ένδειξη ότι η οργάνωση έγινε στο πόδι (μιλάμε για δύο καλές υποψηφιότητες)..Θα έπρεπε να είναι εκτός ο πρώην ο Ιωαννίδης των χρήσιμων πολιτικών προτάσεων..

    • Αααααααχ! Έπρεπε να μιμηθεις το Δήμαρχο ρε Λευτέρη, να κάνεις ΦΒ και να στο καταργήσει το υπουργείο λόγω κατάτμησης εκτάσεων!

      Αυτό σημαίνει Δήμαρχος να εργάζεται για το Δήμο του στο Ελλαντα

      • Ιδιωτικός υπάλληλος του τομέα υγείας (φαντάζομαι το έγραφε στο βιογραφικό του για να ξέρουμε εμείς τα κορόιδα).

      • Βγήκε τρίτη επειδή ο ίδιος ως αμετροεπής και ασυνείδητος δεν λειτούργησε συλλογικά.. άλλος ήταν επικεφαλής και θα έπρεπε να αναφέρει την ιδιωτική του ατζέντα… συνεπώς ναι, έπρεπε να ρωτήσει και τον επικεφαλής και αυτούς/ες που κατέθεσαν υποψηφιότητα και ήξεραν ότι δεν θα είναι υποψήφιος…

      • Δν μπορώ να καταλάβω πως περιμένατε να πάρετε τον δήμο, χωρίς να δώσετε βάση στα χωριά! κ εννοώ τις τοπικές κοινότητες..άφαντη η κίνηση!!!
        Με εσένα επικεφαλής κ καλύτερη οργάνωση στις τοπικές κοινότητες θα ψάχναμε τον 2ο..
        Τώρα θα βγει ξανά ο Μαλουτας. Φιλότιμη η προσπάθεια του Κοκκαλιαρη, αλλά μέχρι εκεί..
        Η καταλληλότητα κ η επάρκεια σου για αυτοδιοικητικός έχει κριθεί θετικά !
        υ.γ. Μην υποτιμάτε τς χωριάτες
        1 χωριατος= 5 αλεπες

    • Η μάνα νερού ήταν στο πρόγραμμα σας το 2019?

      Μπα όχι, μάλλον στο προσωπικό πρόγραμμα του δημάρχου και των συν αυτώ

  • Και πάλι συγνώμη ρε Λευτέρη ενώ τα δύο τελευταία χρόνια κάνατε παπάδες εμείς σας καταδικάσαμε και φέραμε αυτούς που βύθισαν την Κοζάνη στο σκοτάδι και στην τελευταία πολη της ελλαδος

    • όχι από την πρώτη Κυριακή άλλα από την πρώτη ώρα της Κυριακής.. Ας κάνει ένα αίτημα στην κίνηση να αναλάβει εκ νέου να του δώσουμε κάτι μακρύ….

  • Αν ψηφιζα στο Δήμο Κοζάνης,θα σε ψήφιζα γιατί κ σαν Δημαρχίας ήσουν εργατικός, οξυδερκής κ τίμιος.
    Συγχαρητήρια.

    • Ως Δημαρχίας ήταν όλα τα καλά του κόσμου. Τα αιτήματα προωθούνταν με την ταχύτητα του φωτός.. Ο σχεδιασμός υλοποιηθηκε σχεδόν στο 10%.. Οι λάμπες στην πόλη έσβηναν και οι πιστοί προσευχόταν να ξανανάψουν.. Οι θέσεις παρκινκ στο κέντρο ήταν για όλους εκτός από τους κατοίκους (???).. Κοσμογονία.. Η εργατικότητα είναι μετρήσιμο μέγεθος, η οξυδέρκεια είναι ανέκδοτο, η τιμιότητα υφίσταται όπου υπάρχουν συγκρίσιμα μεγέθη και δυστυχώς για τον Ιωαννίδη υπάρχουν//// καλύτερα με τον αυτοκτονικό μούτο παρά με αυτή την αστειότητα….

    • τόσο φωτεινός που αποφασίσαμε ότι δεν τον θέλουμε (άσχετα εάν ο Κουζιάκης τον επανεμφάνισε οπότε τον χρεώνεται)….

  • Με τέτοια διαφορά από τον δεύτερο μπορείς να σταθείς και μόνος σου γιαυτό ασε τους χαμένους και πήγαινε με τους νικητές. Έτσι κάνουν οι πρώτοι των πρώτων τραβάνε τον δρόμο τους δεν ακολουθούνε.

  • Δυστυχώς πολλοί Κοζανίτες δεν ψηφίζουν για το καλό της πόλης, αλλά για προσωπικό συμφέρον. Γι αυτό θα βλέπουμε πάντα το κατεστημένο Μαλουτα και λοιπών που έχουν ακόμα το ρουσφέτι σαν πολιτική.

    • Εάν καταλάβατε οι Κοζανίτες ψηφίσαμε για το καλό της πόλης. Εκτός από το κατεστημένο Μαλούτα πρέπει να μελετήσουμε και το κατεστημένο Ιωαννίδη (εεε?)

  • Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ποιοι είναι εκείνοι που έδωσαν την πρωτιά στην Ενότητα
    Είναι το σύστημα εκείνο των τακτοποιηθεντων που τόσα χρόνια κυβερνά την πόλη και την οδηγεί από το κακό στο χειρότερο,με απτά τα αποτελέσματα που τωρα με την απολιγνητοποιηση φαντάζουν ακόμη πιο πολυ και ο τόπος να ζει όταν διοικείται φοβήθηκε να συγκρουσθει

    • Πως είναι δυνατόν να γράφεις αυτές τις αερολογίες. Οι τακτοποιημένοι είναι παντού (Ιωαννίδης, Κουζιάκης, κ.α. είναι τάκτοποιημένοι). Τι σημαίνει αυτό? Τα αθέμιτα μέσα είναι το πρόβλημα και αυτοί που θυσιάζουν τα χρήματα των φορολογουμένων για την προσωπική τους ανάδειξη.. Μάθετε να σκέφτεστε και αποκλειστε τα παράσιτα από το δημόσιο βίο…

  • Εμείς οι Κοζανίτες κ. Ιωαννίδη ξέρουμε με μήλα αλλά και με φύλλα. Εσύ και οι όμοιοι σου ξέρετε μόνο με μήλα. Επιλέξαμε να φύγεις επειδή σε είδαμε και κρίναμε. Σε βλέπουμε και στον ιδιωτικό τομέα. Η κίνηση είχε και έχει αξιόλογες υποψηφιότητες. Εμφανίστηκες εκ νέου υποθέτω λόγω και της απειρίας του Κουζιάκη. Κατέγραψες αποτέλεσμα το οποίο δεν χρειάζεται καμία ανάλυση (αυταπόδεικτη αυτοχειρία). Καλή σου τύχη, αλλά η κίνηση είναι κάτι μεγαλύτερο από την προσωπική σου ατζέντα.

  • Η Κοζάνη δυστυχως δεν έχει μέλλον με κανέναν απο αυτούς.. Ας ετοιμάσουμε τα πράγματα των παιδιών μας και μετά τα δικά μας όσοι μπορούμε.. Μαύρη πέτρα από μαύρη ψήφο… Ρόδα είναι και γυρίζει.. Τα μυαλά δεν αλλάζουν..Θα γίνει χωριό !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι