prwtoselida


       

kozan.gr: Στην Κοζάνη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για τη στήριξη του Γιώργου Κασαπίδη – Tι είπε όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αμανατίδη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

11 Οκτωβρίου 2023
15:13

 

Στην Κοζάνη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για τη στήριξη του Γιώργου Κασαπίδη – Tι είπε όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αμανατίδη

 

76 σχόλια

  • Άρχισαν πάλι η συμπεθέροι να έρχονται για το προξενειό…Βρε δεν τον θέλουμε τον γαμπρο που μας δείνετε…Μπαααα

  • Και είχα μια απορία ποιος θα έρθει για υποστηριξη; Τον τζιτζικωστα τον ειπε ανταρτη; ρωτάω γιατί κάποτε εναντιωθηκε στο κόμμα και τον διεγραψαν, αλλά μετά τη νίκη τον ξαναπήραν πίσω.

  • Κρίμα ρε Γιώργο με αυτούς τους υποψήφιους περιφερειακους συμβούλους τι περιμένεις να κάνεις?
    Αυτοι ακόμα και τώρα για τις φωτογραφίες νοιάζονται.

    • Οι πρώτοι εκλεγμένοι του Κασαπίδη πήραν περισσότερους σταυρούς από τους πρώτους του Αμανατίδη. Τι λέτε? Επίσης, πήρε σταυρούς ο Μεταξάς! Που εδώ είχε σε πλήρη καταστολή μια ΝΟΔΕ της πλάκας. Αυτός ο άνθρωπος και οι γιατροί θα μπορέσουν να βοηθήσουν την περιφέρεια; Ποιος νορμάλ άνθρωπος που ασκεί το λειτούργημα του γιατρού καταπέφτει στον ρόλο του αντιπεριφερειάρχη? Σκεφτείτε τι αφήνει κάποιος για να καταλάβετε από που απορρέει η “αγάπη για τον τόπο.” Τον Κασαπίδη δεν τον γνωρίζω, αλλά ακόμα και οι χειροτεροι πολέμιοί του έχουν να το λένε για την εντιμότητα και την εργατικότητά του. Έχει βρεθεί κανείς να πει το ίδιο για τον Αμανατίδη?

      • Βεβαια ολο το συμπαν μιλαει για την εντιμότητα του και οτι ο Κασαπιδης πρόεδρος Ανκο, περιφερειακού ταμείου,αγροδιατροφικης σύμπραξης, εταιρείας τουρισμού και ότι άλλης καρέκλας υπήρχεών. Για αυτα εχετε να κανετε κανενα σχόλιο αυλικοι της κακιας ωρας. Πανε βαλε καμία λεβάντα ρε αυλικέ με τον Γιώργο και ασε τα παραμύθια

  • Παρέλαση των μαθητών σήμερα.
    Εδώ και ένα μήνα παρέλαση στελεχών της ΝΔ.
    ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΝΔ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΑΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΈΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.

    • Τζίτζι σε είχα για πιο έξυπνο αλλά όχι δηλαδή εσύ είπες ότι ο Κασάπιδης είναι ένας από τούς καλύτερους περιφεριςρχες και κατάφερε να χάσει τής εκλογές και ζητά συνεχώς στιριξει όχι δεν θα την έχει έχει τελειώσει ο μιξας

  • Η εορδαια εχει τη μεγαλη ευκαρια να παρει την περιφερεια στα χερια της. Η σταυροδοσια της περασμενης Κυριακης αυτο εδειξε. Ελπιζω να μην τα θαλασσωσουμε την ερχομενη Κυριακη. Ολη η εορδαια ψηφιζει Αμανατιδη.

    • Αυτό είναι προβοκατόρικο σχόλιο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα της Δ.Μακεδονίας.
      Όλοι στηρίζουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας ,χωρίς τοπικιστικές διαφορές και αξιώσεις.
      Αυτό ελπίζουμε να εκφράσει ο Γιώργος Αμανατίδης.

    • Ναι, στα χέρια του Εορδαίου Μεταξά, που δεν μπορούσε ούτε τη ΝΟΔΕ να διαχειριστεί, θα διαχειριστεί την περιφέρεια. Το θέμα δεν είναι να πάρει η Εροδαία στα χέρια της την περιφέρεια. Αλλά να ξέρει τι να την κάνει αφού την πάρει. Αν εσείς εκεί βρίσκετε το νόημα, έχει χαθεί κάθε κριτική ικανότητα.

  • Θα φέρει και ξεματιαστρες ο Κασαπιδης να τον σταυρώσουν, μήπως είναι από μάτι!!!Δε γίνεται τίποτα, Γιώργο!!!

  • Φτάνει έλεος με αυτά που κάνετε στο τέλος θα σας γυρίσει μπούμερανγκ……τι είπε ο άνθρωπος ότι δεν ήρθε να στηρίξει κομματικά τον κασαπιδη αλλά ήρθε να στηρίξει έναν ικανό περιφεριαρχη άρα σαν να λέει οτι ο Αμανατιδης είναι ανίκανος για περιφεριαρχης συνεχίστε τις … εσεις και θα δείτε στο τέλος….

    • Και που το ξέρει αυτός ότι είναι ικανος;Του έκλεισε καμία γέφυρα και τον ανάγκαζε επί 3 μήνες παρακαλώ να ξυπνάει 2 ώρες πιο νωρίς και 2 ώρες μετά για να πηγαίνει στη δουλειά του;Αφήστε μας ησυχους Αμανατιδη .Δεν αντέχουμε άλλο ερασιτεχνισμούς.

  • Όποιος δεν κατάλαβε ο Κωνσταντινιδης θέλει εκλογή ΚΑΣΑΠΙΔΗ και ΚΟΚΑΛΙΑΡΗ για να δείξει ότι είναι ο άρχοντας της περιοχής, αυτός που δεν ζει εδώ,αλλά θέλει να αποφασίζει για μας.

    • Ξέχασες,τον κωστα τον Δήμου φιλε μου!!!!ουτε αυτός θέλει να ψηφίσουμε τον Αμανατιδη,αλλα εμείς φυσικα….και θα τον ψηφίσουμε!!!!

    • Για να λέμε και του στραβού το δίκιο αυτός που λες οτι δεν ζει εδώ είναι συνέχεια εδώ, ένας άλλος που δεν ζει εδώ και δεν είναι και ποτέ εδώ πως γίνεται να σας έχει κάνει όλους να τρέχετε πίσω από τον άλλο? Αυτό δεν βλέπω να σας απασχολεί και πολύ… γιατί άραγε!

  • Βρε παιδιά ο Τζιτζι δεν βγήκε την πρώτη φορά ως αντάρτης κόντρα στο κόμμα;;;; τι σκεφτήκατε και τον φέρατε;;; τελικά μήπως κρυφοστηριζετε τον Αμανατιδη και εσείς;;;; χαχαχα χαχαχα

  • Ο ήλιος έδυσε για τον Κασαπιδη.Ειναι πολύ αργά πια.Το έχασε το παιχνίδι.Θες τα σαρανταρια η γέφυρα η έλλειψη προγράμματος,η στελέχωση του γραφείου του από τους πλέον ακατάλληλους,ένα επιτελείο ανίκανο. Όλα αυτά λειτούργησαν αρνητικά και δημιούργησαν κλίμα ασφυξίας.Οχι άλλο Κασαπιδη λένε όλοι.

  • Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο του Τζιτζικώστα που εκλέχτηκε για 3η φορά και έχει δείξει το έργο του, αλλά την πρώτη φορά που κατέβηκε δεν κατέβηκε ως “αντάρτης” εναντίον στον εκλεκτό της ΝΔ ;
    Τόσο απελπισμένος είναι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης;
    Στο Μαξίμου το έχουν λάβει το μήνυμα

  • Πλέον και η ντροπή ντράπηκε κρίμα για τον τζιτζικωστα κρίμα για τον κασαπιδη με όλα αυτά θα πρέπει να πάρει τις κοτουλες και τους κηπακους και να φύγει…Είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά με όσα βλέπω Αμανατίδη και μόνο…

    • δεν προκαλεί εντύπωση όμοιος, ομοίω αεί πελάζει. Θολά νερα .. λίγο ΝΔ, λίγο ΠΑΣΟΚ λίγο απο όλα ο αποτυχών βουλευτής Κοζάνης και νυν αντάρτης .. φευ

  • Εδώ είναι Κοζάνη και εδώ τά προβλήματα της Δ.Μακεδονιας είναι πάρα πολλά κ.τζιτζικωστα.Εσεις καλά να κάνετε να κοιτάξετε Την Δικιά σας περιφέρεια και αφήστε τους πολίτες της Δ.Μακεδονιας να αποφασίσουν μετά από την γρήγορη απολυγνητοποιηση έχουμε αύξηση Ανεργίας ερημοποίησης όλης της περιοχής της Δ.Μακεδονιας και φυγή των νέων δίχως επιστροφή αυτά τα ολίγα

  • Αγαπητέ Αποστόλη Τζιτζικωστα επειδή είσαι άξιος σε ψήφισαν και οι συγγενείς μας στη Θεσσαλονίκη και έχεις πολύ μέλλον και συγχαρητήρια σου. Εδώ στη Δυτική Μακεδονία λέμε μια παροιμία “οποίος ξυνεται στο πουρνάρι το βρήσκει στο τομάρι”.

  • Γιατι κρύψατε τον επόμενο αντιπερειαρχη Κοζάνης Χάρη Κατανα(κατά τα λεγόμενα του
    και βγάλατε τον Μαργαριτη που ειναι σαν σε μνημόσυνο.

  • Ο μόνος τρόπος για να γυρίσει το παιχνίδι ο Κασαπίδης είναι να φέρει το Σάββατο πριν τις εκλογές live τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να δηλώσει δημόσια τη στήριξή του στον πιο ικανό περιφερειάρχη. Όλοι αυτοί οι μαϊντανοί που κουβαλήθηκαν μέχρι τώρα, κατάφεραν το εντελώς αντίθετο! Ας ρώτήσει τον πνευματικό του και αν τον αφήσει..Κωνσταντίνος Αργυρός live!

    • Ο μόνος τρόπος είναι να μιλήσει με άτομα του αριστερού χώρου (όχι του ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν Αμάν σχεδόν καθολικά). Η δεξιά παράταξη διαμελίστηκε στην περιοχή συνεπώς ο Αμανατίδης την επόμενη Κυριακή εκλέγεται…. Οι του αριστερού χώρου είναι μεμονωμένα άτομα γιατί οργανωτικά και κομματικά δεν υπάρχουν (αποδείχθηκε από τους ψήφους που πήραν με την Ζεμπελιάδου)… Περαστικά σας

  • Βρε και την Πάολα να τραγουδάει να φερετε ο Γιωργος θα εχει από Δευτερα πολυ ελευθερο χρονο να πηγαινει σε εσπερινους και μοναστηρια, άπλετο χρόνο !!!!!!!!!!!!!!!

    ¨οχι αλλους συντηρητικούς και θρησκοληπτους – φτανει πια

  • Τον Κασαπίδη τον είχατε για τρίτο στο 15%. Δεν σας έκανε τη χάρη, γιατί ο κόσμος απλά καταλαβαίνει! Ο άπιαστος Αμανατίδης του 45% προσγειώθηκε ανώμαλα…Αυτή είναι η αλήθεια και τώρα μοιραία η δυναμική είναι υπέρ Κασαπίδη…Εξάλλου στον δημόσιο λόγο του ο Αμανατίδης ζυγίστηκε και μετρήθηκε και βρέθηκε ελλιπέστατος…

  • βλεπω Παρασκευή βράδυ τρελό παρτυ νεολαιας με τήλιο και δυόσμο που θα κερναει ο κος Κασαπιδης

    Μετα ευχέλαιο , εξομολόγηση και προσευχή μπας και γυρισει ο τροχος αναποδα που αδυνατον

    1.28 δινει το στοίχημα τον άλλο Γιώργο , τον αποτελεσματικό
    Τον κηπουρό και ορνιθολόγο 3,00

  • Μετά την κομματική παρέλαση, η οποία δεν κατάφερε κάτι, ήρθε ο τζιτζι να μας πει ότι αυτές οι εκλογές δεν πρέπει να έχουν χρώμα. Ο λόγος μήπως και κερδίσουν πλέον ψηφοφόρους από άλλες παρατάξεις, μιας και η δεμένη ΝΔ και ΝΙΚΗ εξαντλήθηκε. Περιμενω μετα τις εκλογες να αναλαβετε ολοι οι εμπλεκομενοι τις ευθυνες σας, διαλύσατε σε όλη τη δυτική Μακεδονία το κόμμα. Άρα μην περιμένετε αλλά κομματικά στελέχη.
    Ζητάτε πλεον την ελεημοσύνη του πασοκ ,του σύριζα και του ΚΚΕ.
    Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Επιτέλους τέλος σπίτια σας.

    • Για πες μας δήθεν Νεοδημοκράτη, ποιος είναι ο δούρειος ίππος της διάλυσης, που λες, γιατί το αποφεύγεις ;
      Και επί πλέον ποιος ο λόγος να γίνει αυτή ;

      • Αν εννοείς δήθεν νεοδημοκρατη ένα άτομο που 50 χρόνια ψηφίζει ΝΔ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Όταν εμείς διναμαι αγώνες επί Αντρέα και Μητσοτάκη εσύ δεν ήξερες τι είναι ΝΔ.
        Καταρχήν δεν μίλησε κανείς για διάλυση. Μίλησα για την ζημιά του κόμματος στη δυτική Μακεδονία. Διαγραφές,απειλές κ.α. Και αφού έγιναν όλα αυτά έρχεται ο τζιτζικοστας ως εκπρόσωπος του κόμματος να μας πει ότι υμαδτε υπεράνω κομμάτων.
        Εφόσον αναφέρεστε για κομματική πειθαρχία πεσμου τι ποσοστό των υποψηφίων του κασαπιδη είναι ΝΔ. Έχει μέσα στο συνδυασμό άτομα που το κόμμα τους πριν χρόνια μας φώναζε στα τεσσερα;

          • Εσύ διάλεξες την κατηγορία στην οποία ανικεις σύμφωνα με τη δική σου καταταξη; Η οποία για μένα είναι εντελώς άκυρη.

  • Γιώργο σταματά να ζητάς βοήθεια γιατί δείχνεις απελπισμένος.Πρεπει να μάθεις και να χάνεις σ’αυτή τη ζωή.Δεν θα ρθει και το τέλος του κόσμου αν δεν βγεις περιφερειάρχης.Χαλαρωσε .

  • Ο Μαργαρίτης τέλος.Ε ο αρχηγός ήθελε τον Χαρούλη. Όλο λάθη. Και τα συνεχίζει.Κριμα τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση ο Γιώργος τόσο αγώνα και να μην εκλέγεται.

    • Μη κλέγεσε άλλο δε θα κάτσει να σε στηρίξει ακριβώς επειδή είναι τόσα χρόνια μάλλον έχει και αρχές..οχι σαν κάτι όψιμους που με την πρώτη που δεν εξελέγησαν ψάχτηκαν για άλλη καρέκλα

  • Κάποιος να τους ενημερώσει πως ολες αυτές οι επισκέψεις “για το καλό του τόπου” μόνο καλο δεν κανουν στον κασαπιδη

    Αρκετά με τις συστάσεις του Κόμματος

  • Πέρα από κομματικές περγαμινές κ. Κασαπίδη, τι άλλο έχετε να επιδείξεται? Η πτώση του ΑΕΠ Δυτ. Μακεδονίας είναι μεγαλύτερη της εμπόλεμης Ουκρανίας, η ανεργία η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και η μείωση του πληθυσμού και φυγή των νέων επίσης η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Πέρα από κηπάκους και κοτούλες έχεται κάποιο σοβαρό σχέδιο για την ανάπτυξη? Γιατί 5 χρόνια τώρα δεν είδαμε τίποτα, παρά μόνο αναστηλώσεις εκκλησιών και μοναστηριών.

  • Άμα σας αρέσει τόσο πολύ ο κ. Κασαπίδης εκεί στα κεντρικά της νδ, γιατί δεν τον βάζετε υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής? Με το ζόρι να μας υποδείξεται ποιον να ψηφίσουμε για εμάς?

    • Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής,το τελευταίο χαρτί εκεί θα παιχτεί. Αλλά πολύ πιθανόν σε μη εκλογική θέση.

  • Πείτε τον Κασαπιδη να πάρει και κάποιους τριτοτεταρτους που είχαν να εμφανιστούν από την Κυριακή το βράδυ και να πάει να σκαλισουν κανέναν κηπακο.. Ξέρουν αυτοί…

  • Ο Κασαπίδης με περισσή αλαζονεία αγνόησε στελέχη με πολιτικο εκτόπισμα στην περιοχή , στο χωρο της ΝΔ , θεωρώντας οτι τους έχει σίγουρους και τα έδωσε όλα σε Συριζαίους και ΠΑΣΟΚους. Τωρα θα πληρώσει το τίμημα των επιλογών του.Ολοι αυτοί του γυρνουν την πλάτη και δικαίως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι