Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Ο γιος μου δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά

11 Οκτωβρίου 2023
22:11
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα (11/10) στην Ε. Βενιζέλου. Γύρω στις 3 το πρωί ο γιος μου γυρνούσε στο σπίτι που νοικιάζει (είναι πρωτοετής και μόλις στην δεύτερη εβδομάδα που μένει στην Κοζάνη) και δέχθηκε επίθεση (μπροστά στο κατάστημα της Vodafone) από 2-3 σκυλιά. Τρόμαξε και έτρεξε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Διασχίζοντας τον δρόμο του έπεσε το κινητό και έσπασε. Γύρισε να το πάρει αλλά τα σκυλιά πλησίαζαν. Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο εκείνη την ώρα. Έφτασε με χίλια ζόρια (περνώντας ανάμεσα από σταθμευμένα αυτοκίνητα) στην πολυκατοικία που μένει. Σήμερα που μιλήσαμε, τον άκουσα φοβισμένο και με προβλημάτισε πολύ αυτή η κατάσταση. Θα επικοινωνήσω αύριο και με τον δήμο να δω τι μπορεί να γίνει. Θα πήγαινα ο ίδιος αλλά μένουμε στη Θεσσαλονίκη και δεν μου είναι εύκολο λόγω υποχρεώσεων να έρθω. Θα το κάνω όμως με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ για την τυχόν προσοχή σας.
Κ.Π.

37 σχόλια

  • προσβάλλεις τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο της πόλης μας έχουμε τον καλύτερο Δήμαρχο του κόσμου η Κοζάνη η πρώτη πόλη του κόσμου και είναι ντροπή αυτό που έκανες να κάνεις καταγγελία χα χα χα

    • Ενω με αλλο Δημαρχο και Αντιδημαρχο δεν εβλεπες αδεσποτο εξω!Ποτε θα αλλαξετε επιτελους νοοτροπια βρε Ελληναρες ;;; πως περιμενετε να παμε μπροστα με τετοια μυαλα;;;; Σταματηστε να κοιτατε το δεντρο!Ψαχτειτε λιγο για το δασος επιτελους!!!!Αν καταλαβαινετε φυσικα τι εννοω!

    • Σοβαρότης μηδέν! Σε σημαντικά καθημερινά προβλήματα της πόλης, όταν μάλιστα αναγγέλλονται από επισκέπτες, φοιτητές που έχουμε την τιμή να φιλοξενούνται εδώ, να τους αντιμετωπίζουμε έτσι απλά, με ποταπό και ειρωνικό τρόπο. Ντροπή και μόνο ντροπή.
      Αυτή δεν είναι κουλτούρα δημόσιου διαλόγου και επίλυσης χρόνιων ζητημάτων που ταλανίζουν την πολύπαθη τοπική μας κοινωνία, μην απαιτώντας μια καλύτερη παιδεία, μια καλύτερη υπηρεσία από εκάστοτε αρμόδιους φορείς, τελικά τον σεβασμό, την εκτίμηση στον και την αλληλεγγύη στον όποιο συνάνθρωπό μας.
      Έλεος.

  • Το πρόβλημα της Κοζάνης είναι χρόνιο,πες τον γιο σου να προσέχει,τα σκυλιά είναι περισσότερα απ’ του πολίτες, τα συμβάντα πολλά…

  • Επανειλημμένα έχουν επιτεθεί στην Σκρ’κα, στο γήπεδο μπροστά από το στρατόπεδο, στην Παναγία Φανερωμένη και στην κεντρική πλατεία Κοζάνης κ.α σε πολλές περιπτώσεις με σωματικές βλάβες!!! Έχουν γίνει σχετικά παράπονα προφορικά σε δημοτικούς συμβούλους αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος (κ. Μαλούτας) γνωρίζει το θέμα. Δεν έχει κάποιο πρόγραμμα ο δήμος, παρά μόνο στείρωση! Οπότε περιμένουμε να μειωθεί ο πληθυσμός τους!!! Ως τότε υπομονή.
    Καλή διαμονή εύχομαι και καλή σταδιοδρομία.

  • Η απάντηση του δημαρχείου θά είναι, τί δουλειά είχε 18.χρονων φοιτητής νά τριγυρνά ξημερώματα στους δρόμους της πόλης!!! Υπομονή ακόμα τέσσερις μέρες έμειναν, και κάποιοι θά κάνουν πολλές μέρες νά ξαναβγούν στους δρόμους τής Κοζάνης.

  • ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ,ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΤΝ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

  • Δεν τρέχουμε..όταν μας επιτίθονται σκυλιά..πρώτος κανόνας.

    Δεύτερος κανόνας…δεν έχουμε σκυλιά στην Κοζάνη…

  • Αδερφέ μου εδώ και πολλά χρόνια η κατάσταση παραμένει ίδια και να γνωρίζεις ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους.Το πεις και δεν το πεις από το ένα μπήκε από το άλλο βγήκε.

  • Ένα μπράβο στον δήμαρχο της Κοζάνης που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα γι αυτό το θέμα κι άλλο ένα μπράβο που θα συνεχίσει να μην κάνει τίποτα!

  • Καλώς ήρθατε στην όμορφη και εξελιγμένη πόλη μας. Λυπάμαι που θα σας εκπλήξω αλλά το περιστατικό στο παιδί σας είναι κάτι συνηθισμένο για την περιοχή μας.

  • Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να φέρετε τα δικαιώματα ψήφου στην Κοζάνη να ψηφίσετε μαλούτα 30 χρόνια προσπαθεί και δεν τα καταφέρνει

  • Το πρόβλημα με τα σκυλιά στην Κοζάνη μάλλον είναι αδύνατον να λυθεί.
    Συμβούλευσε τε το παιδί σας πως μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποιες οδηγίες για το πώς συμπεριφερόμαστε σε μια τέτοια κατάσταση και ο Θεός βοηθός. Όσο για τον Δήμο τώρα δεν έχει χρόνο, έχει εκλογές και μετά τις εκλογές δεν έχει χρόνο για τέτοια θέματα γιατί στήνει φοτωβολταικα😅😅😅

  • Εντύπωση μου κάνει.. διότι τα έχουν μαζέψει τα αδέσποτα. Μήπως δεν ήταν σκυλιά και ήταν κάτι άλλο. Ο δήμαρχος τα μισά τα έχει σπίτι του και τα υπόλοιπα τα μοιράστηκαν οι ψηφοφόροι του. Έλα Παναγία μου άκου σκυλιά στην κοζανη…

  • Έχουμε μόνο 4000 αδέσποτα και χιλιάδες στρέμματα φωτοβολταϊκά.
    Ψάχνουμε εθελοντές φιλόζωους για να τα βάλουμε στη πλάτη τους από ένα πάνελ διότι όπως γνωρίζετε τα σκυλιά λιαζονται.
    Θα πρέπει να ντρέπεστε διότι ο δήμαρχος έβγαλε προεκλογικά ένα σποτάκι και περιγράφει ακριβώς πως έλυσε το πρόβλημα

  • Στον δρόμο από νέα χαραυγή προς Κοζάνη απέναντι από το κατάστημα jumbo είναι εδώ και 2 μέρες ένα σκυλί στο ίδιο σημείο, μάλλον χτυπημένο. Περιμένει να πεθάνει.οποιος μπορεί ας το βοηθήσει.

  • Να ψηφίζετε τους ιδιους ανθρώπους σαν συμφεροντολογοι που είστε για να λυθούν τα προβλήματά σας . Ο Μαλούτας έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από το χάρτη κι εσείς του δίνετε επιβράβευση με ψήφο.!Πολύ καλά να πάθετε όσοι τον ψηφίσατε.. Οι υπόλοιποι τι φταίμε?

  • κανενας μεχρι τωρα δεν το εχει λυσει το θεμα των αδεσποτων, οποτε μην κραζετε μονο το Μαλουτα.

    Οποιος απο τους 2 και να βγει αυτο το προβλημα θα παραμεινει ως εχει

  • Η Κοζάνη είναι πόλη στην οποία επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα μόνο τα αδέσποτα σκυλιά. Τα δεσποζόμενα σκυλιά και οι άνθρωποι είναι ανεπιθύμητοι.

  • Φίλε Θεσσαλονίκιε το πρόβλημα με τα σκυλιά έχεις υπεύθυνους δύο ονόματα Μαλουτας Μαγγιριδης εκεί να απευθυνθείτε..

  • Το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι υπαρκτό και θα λυθεί όταν οι πολίτες δεν θεωρούν το κατοικίδιο παιχνίδι της μιας εβδομάδας που το παρατάω οταν βαρεθω. Συνεπώς υποχρεωτικό τσιπαρισμα και έλεγχος των γεννήσεων με υποχρέωση τη δήλωση αυτων σε μητρώο. Άλλως πρόστιμα τσουχτερά. Στο άλλο σκέλος ενας 18χρονος δεν είναι παιδί που χρειάζεται τη φροντίδα της μητέρας του με δηλώσεις στα μίντια.Ειναι άντρας που θα έπρεπε να στυβει την πέτρα και όχι μια μέρα μετά να του τηλεφωνούν και να είναι φοβισμένος απο τα προχθεσινα σκυλιά.Αυτα τα ολίγα στην περίπτωση που είναι αληθής η ανάρτηση.

    • Τι λες βρε άνθρωπε. Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι έτσι. Το ζήτημα είναι οτι ανεξέλεγκτες αγέλες σκυλιων επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και οι αρμόδιοι δεν λαμβάνουν το παραμικρό μέτρο. Δεν έχει καμιά σημασία η ώρα,η ηλικία, το φυλο των πολιτών. Η ασφάλεια έχει σημασία και η υγεία.

  • το πρόβλημα ξεκινάει από τους νόμους που κατάφεραν να περάσουν οι τρελές σκυλομάνες, το περιβάλλον της πόλης θεωρείται φυσικό τους περιβάλλον και τα ίδια αντιμετωπίζονται ως ιερές αγελάδες. Κινδυνεύεις με μεγάλο πρόστιμο απλά αν τα αγριοκοιτάξεις ή υψώσεις φωνή…..δυστυχώς ζούμε την εποχή της αδεσποτολαγνείας.

  • Δυστυχώς το πρόβλημα δν θα λυθεί ποτέ στην Κοζάνη γιατί απλά είναι όλοι τους ανύπαρκτοι, ανεύθυνοι κ το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα του Δημαρχείου, μπροστά στα μάτια μου επιτέθηκαν στον γιο μου 12 χρονών απόγευμα περνώντας το πεζοδρόμιο απέναντι από το κατάστημα της cosmote με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στον αστράγαλο του,η μήνυση φυσικά πήγε περίπατο για αυτούς ούτε καν έδωσαν σημασία κ το κορυφαίο το νοσοκομείο δν είχε ορθοπεδικό οπότε έψαχνα στις 9 κ μισή να βρω ορθοπεδικό για το παιδί μου, ΑΝΕΎΘΥΝΟΙ Κ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  • Το VICE βαθμολόγησε τις πόλεις της Ελλάδος από την χειρότερη μέχρι την πιο κακή. Μεταξύ αυτών, δηλαδή η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε η Κοζάνη. Την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμο και Περιφερειάρχη. ΧΑΡΙΛΙΔΙΚΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι