Eυχαριστήριο Σάκη Λότσιου, υποψηφίου με την Δημοτική παράταξη μας «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

12 Οκτωβρίου 2023
07:52
Κανένα σχόλιο

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συμπολίτες μου που στήριξαν την Δημοτική παράταξη μας «Κοζάνη Τόπος να ζεις» και ιδιαίτερα αυτούς που με στήριξαν προσωπικά.

Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι γεμάτο ελπίδα και χαμόγελα όπου γνώρισα  αξιόλογους συνυποψηφίους που ήρθαν να εμπλουτίσουν και να δώσουν νέα πνοή στην κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου για μία ανθρώπινη λειτουργική πόλη όπου θα χωράει όλους τους συμπολίτες μας και θα τους δίνει τη δυνατότητα να ζουν με αξιοπρέπεια.

Κυρίως δεσμεύομαι  να αγωνίζομαι -όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια-  για τα δικαιώματα των παιδιών με αναπηρία στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην εργασία και στην αξιοπρεπή διαβίωση για τα παιδιά που είναι μόνα τους στη ζωή μέσω του συλλόγου Γονέων παιδιών με αναπηρία Ηλιαχτίδα.

Σάκης Λότσιος

12/10/2023

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι