prwtoselida


       

Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Η μόνη μας ¨γραμμή¨ είναι ότι στην Κίνηση δεν υπάρχουν ¨γραμμές¨

12 Οκτωβρίου 2023
13:22

 

Την ερχόμενη Κυριακή ο Δήμος Κοζάνης θα κληθεί να εκλέξει Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή.

Εμείς στην Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» θεωρούμε την ελευθερία επιλογής απαραίτητο συστατικό της Δημοκρατίας.

Με αυτήν την έννοια και με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας και την κρίση τους δηλώνουμε ότι δεν σκοπεύουμε ούτε να ευθυγραμμιστούμε  με κάποιον από τους υποψήφιους Δημάρχους ούτε και να υποδείξουμε  στα μέλη και τους ψηφοφόρους μας κάποιον από τους δύο συνδυασμούς.

Αυτό είναι κάτι πέρα από τις αρχές και τις αξίες μας. Άλλωστε θεωρούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους εχέφρονες, ενεργούς πολίτες που δεν επιδέχονται υποδείξεις και ¨γραμμές¨.

Ως παράταξη δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι αποδεχόμενοι την όποια επιλογή των συμπολιτών μας ασκώντας τον ρόλο μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία και καλούμε όλους να συμμετέχουν στη διαδικασία των εκλογών.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε ομόφωνα μετά από ευρεία σύσκεψη των μελών μας και αφού προηγήθηκε θεσμική συνάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρη Κουζιάκη με τον κύριο Μαλούτα και τον κύριο Κοκκαλιάρη.

45 σχόλια

    • Αν θεωρήσουμε ότι αντιπάλος της κίνησης, του Καμπουριδη και του Κοκκαλιαρη ήταν ο Μαλουτας τότε ψηφίζω Κοκκαλιαρη.

      Άλλωστε οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μαλουτα ήδη εισπράττουν αρκετές χιλιάδες ευρώ από τα φωτοβολταϊκά.

  • Αφού ξεκάθαρα λες ότι δεν στηρίζεις κάποιον είναι σα να στηρίζεις τον νυν!! Κρίμα πραγματικά πολύ κρίμα γιατί θεωρήσαμε ότι ήθελες κάτι να αλλάξει στο Δήμο μας…

  • ΑΝ ΉΣΑΣΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΤΏΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ

    • Ο Κοκκαλιάρης ήθελε να είναι επικεφαλής της κίνησης από την αρχή χωρίς να έχει τα προσόντα και το καλό όνομα του Κουζιάκη. Δεν του βγήκε και έκανε συνδυασμό και με την υποστήριξη του Κωνσταντινίδη και με “άλλους” τρόπους κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση χωρίς να το αξίζει!

    • το αντίστροφο έπρεπε να γίνει κομντορεβυθούλι αλλά όταν η μετριότητα κυριαρχεί διαβάζουμε τις ανοησίες που γράφεις.. Άντε να σας δούμε ως αντιπολίτευση να σας χαρούμε…

    • Ο Κοκκαλιαρης έφυγε γιατί του φούσκωσαν τα μυαλά ότι μπορεί να καμπαρντίζει Δήμαρχος… Σιγά μην τον παρακαλάνε κιόλας…

  • Τελικά όσοι σας στήριξαν, εμμέσως έδωσαν ανάσα ζωής στον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που γνώρισε ποτέ η Κοζάνη. Ξεκάθαρη θέση κατά της ενότητας. Η Κοζάνη είναι ο τόπος που κανείς πια δεν θέλει να ζει.

  • Κακώς, πολύ κακώς.
    Ο Δημος χρήζει μεγάλης αλλαγής και εσείς κάνετε σαν το ΚΚΕ και βγάζετε την ουρά σας απ’ έξω. Οτι χειρότερο έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό

  • Μπράβο σας!!, οι πολίτες δεν είναι πρόβατα για να τα τους δίνεις κατεύθυνση.
    Θα επιλέξει ο κάθε ψηφοφόρος ότι νομίζει ελεύθερα και δημοκρατικά
    ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ.

  • Λογικά εφοσων είστε απέναντι στον Μαλουτα είστε με τον Κοκκαλιάρη τα αλλα ειναι αρλούμπες…. Ξεκάθαρη θέση δεν έχετε τελικά….

  • Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο. Αν ήσασταν από την αρχή με τον Κουζιάκη “ΤΏΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ”. Συνεχίζοντας τον παραπάνω συλλογισμό συμπληρώνω: Αν δεν υπήρχαν οι αποχωρίσεις δημοτικών συμβούλων της “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις” προς τον Κοκαλιάρη τώρα Μαλούτας αλλά και Κοκαλιάρης θα μπαίνανε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    • Ο άλλος πιο πάνω λέει ότι θεωρεί ότι είναι με τον Κοκκαλιαρη… Τελικά τι πιστεύετε ότι ισχύει; Ισχύει ότι η βάση της Δημοκρατίας είναι η ελεύθερη επιλογή χωρίς “υποχρεώσεις” και χορηγίες με ανταλλάγματα. Στην τελική ας δείξουν ποιανού το πρόγραμμα ήταν καλύτερο από της Κίνησης. Αυτά είναι βάσεις λειτουργίας της Κίνησης που δεν καταλαβαίνετε όσοι ζείτε με “γραμμές” και κόμματα

  • αν ήταν στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου ο συνδυασμός σου..οι συνοδοιπόροι σου θα ζητούσαν Ν.Ε.του συριζα και την στήριξη από τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας….θα ζητούσαν να συνεδριάσουμε πριν το ξημέρωμα.

  • Με μαλούτα πάλι και μετά από τόσα χρόνια που νιώσαμε τι δεν έκανε…ετοιμαστείτε να φύγουμε από Κοζάνη και όσοι μείναμε…αισχρό!!! Μην μας διώχνετε!!! Σκεφτείτε σοβαρά τώρα για το μέλλον της περιοχής μας!!! Αφήστε στην άκρη τους παιδαριώδεις ψευτοεγωισμούς σας και αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε ώστε στην επόμενη εθνική απογραφή της χώρας να μην κλαίμε όλοι μαζί με μαύρο δάκρυ!!!! Έλεος κάπου έλεος πια

      • 18:43 βγείτε παραέξω να δείτε πως είναι άλλες πόλεις μπας και ξεστραβωθείτε…γιατί βλέπεις με παρωπίδες αγαπητέ

    • Η κατάσταση είναι ως εξής:

      Με Μαλουτα κάποιοι φεύγουν
      Με Κοκκαλιαρη κάποιοι δε μένουν

      Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή παιδιά, χωνέψτε το αποτέλεσμα και δείξτε στο λαό της Κοζανης ότι έχετε προτάσεις όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Όπως ο κ.Κουζιακης.

      (Ακόμα και τρίτος θα κάνετε ότι κάνει ε ρε γέλια χαχαχα)

  • Δηλαδή ρε παιδιά, όλοι εσείς που γράφετε από πάνω, πιστεύετε πραγματικά ότι ο Χάρης, ο Λευτέρης, ο Βαλαής, ο Γρηγοριάδης κλπ που τους ψηφίσαμε, θα μας πούνε ψήφισε τον τάδε ή τον δείνα και ‘μείς θα υπακούσουμε? ούτε τον αδερφό τους δεν μπορούν να κατευθύνουν, γιατί οι ίδιοι πιστεύουν στην ελεύθερη κρίση.

    οι ψηφοφόροι τους είμαστε όλοι συνειδητά μαζί τους, όχι από συμφέρον

    όσοι κοιτούν συμφέρονται πήγαν αλλού ήδη

    .ο,τι κρίνει ο καθένας θα κάνουμε και δε μπορεί να μας επηρεάσει καμιά τους απόφαση, που δεν υπάρχει άλλωστε.

    • ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΟΥΤΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

      • Σε ένα δημοσίευμα που αναδεικνύει την δημοκρατία λέγοντας ο καθένας να πράξει βάση των πιστεύω του και όχι κάτω από κομματικές (βουλευτικές) πιέσεις…πάλι φάουλ προσπαθούν τα βγάλουν μια ομάδα 13ων και βάλε χρόνων συνεχίζοντας να δηλώνει παρών…που σε ήττες τα στελέχη της κατεβαίνουν ως απλοί στρατιώτες…λένε και πάλι λένε και θα συνεχίσουν να λένε…
        Το παραπάνω, πρώτο, είναι το πιο εύστοχο σχόλιο των τελευταίων ημερών

  • Λοιπόν. Εγώ που είμαι από την Πτολεμαΐδα, τα Καϊλάρια που λέτε εσείς οι Σούρδοι, θα σας πω τώρα, ως τρίτος, τι σας συμβαίνει. Ο Μαλούτας την περασμένη θητεία τα έκανε ρόιδο. Η Κοζάνη είχε απίστευτη πτώση σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς για εσάς όμως είναι τυχερός, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος απέναντι που να φαντάζει πολύ ικανός. Ο νέος είναι φανερό ότι δεν τραβάει και πολύ. Θα γίνει όμως ντέρμπι μεγάλο. Είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση των πολιτών, ώστε να ψηφίσουν μόνο ΟΧΙ στον Μαλούτα, απλά και τιμωρητικα, με την ελπίδα ότι θα το δει και ο νέος και θα φοβηθεί; Θα πρέπει να συνυπολογισει κανείς και την ψήφο εκείνων που από υποχρέωση ψήφισαν κάποιον υποψήφιο φίλο τους του Μαλούτα, ενώ τώρα θα ψηφίσουν πιο “ελεύθερα”. Σε αυτό το σημείο κερδίζει ο Κοκκαλιαρης. Θα δείξει…

  • Τωρα αληθεια πειτε μου, πιστευετε οτι ο Γιαννης μπορει να τα καταφερει σαν δημαρχος?
    Που θα σταθει ενας ανθρωπος που δεν γνωρισει τιποτα?
    Που θα μιλησει, που θα ζητησει, που θα απαιτησει για να κανει πραγματα?
    Ενας δημος δεν ειναι μονο μια βολτα στην πλατεια. Θα χρειαστει να παει σε υπουργια, σε ομιλους, σε οργανωσεις, ακομη και στο εξωτερικο για να μιλησει. Πιστευει κανεις πως ο Γιαννης μπορει με τις γνωσεις που εχει?
    Κακα τα ψεματα ο ΜΑλουτας δεν εκανε πραγματα αλλα με Γιαννη μπροστα τα πραγματα ειναι σκουρα οχι γιατι δεν θελει αλλα γιατι απλα δεν μπορει.
    Δεν ειναι απλη η ψηφος απλα σκεφτειτε τις συνεπειες με τον καθενα στο τιμονι

  • Από τους συμβούλους του Μαλουτα, πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι; Γιατί άραγε; Αφού υπήρχαν νέα παιδιά, αφήστε τους να δούμε πως θα λειτουργήσουν αν είναι φυσικά δήμαρχος ο Μαλουτα. Αλλά όπως φαίνεται δόθηκε γραμμή για ποιους να ψηφίσουν. Πραγματικά πολύ κρίμα να μείνουν εκτός κάποιοι άνθρωποι που αξίζουν. Αλλά τα καλά παιδιά δεν τα θέλουμε. Θέλουμε το κατεστημένο. Όταν όμως παρακαλούσαν να γεμίσει το ψηφοδέλτιο ήταν όλοι υπέροχοι. Μετά την ωρα της κάλπης τα ίδια πρόσωπα. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Ας το σκεφτούν αυτοί που τους έδωσαν κατεύθυνση.

    • Γιατί η παράταξη Μαλουτα παίρνει σταυρούς και ψήφους με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

      Όχι όλοι οι σύμβουλοι, αλλά υπάρχουν κάτι φωνήεντα που είναι στην αφάνεια και είναι σε εκλόγιμη θέση (αν βγει ο Μαλουτας δήμαρχος) κι από την άλλη άνθρωποι με γνώση και διάθεση να βρίσκονται πιο κάτω από την 20η θέση.

      Είναι θέμα παράταξης νομίζω και το πώς ψηφίζουν οι ψηφοφόροι της.

      Όλες οι άλλες παρατάξεις είναι διαφορετικές ως προς αυτό το κομμάτι και οι νέοι υποψήφιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναδειχθούν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι