Kozan.gr: Τι θα γίνει με την τηλεθέρμανση – Θα είναι σε λειτουργία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου; Τι λέει ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κοζάνης Νίκος Ζαφείρης

13 Οκτωβρίου 2023
09:15
zafeiris_deyak
Τι θα γίνει με την τηλεθέρμανση. Θα είναι σε λειτουργία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου; Τι λέει ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κοζάνης.

 

10 σχόλια

  • Οι “υποσχέσεις” της κυβέρνησης ως γνωστόν κρατάνε μέχρι την κάλπη της Κυριακής 15 Οκτώβρη. Από Δευτέρα βλέπουμε να ξανασβήνουν οι μονάδες και να κάνουν παρέα στη γέφυρα των Σερβίων.

  • Καλά, δεν έχει δήμαρχο η πόλη;
    Δεν έχει καμιά δουλειά ο πρόεδρος των εργαζομένων να ανακοινώνει για την τηλεθέρμανση.

  • Υπάρχουν και τα χωριά που δεν έχουν τηλεθέρμανση και προφανώς δεν τους ενδιαφέρει το θέμα. Ίσως γι’αυτό υποβαθμίζεται και η ανακοίνωση γίνεται απο τον κ. Ζαφείρη και όχι απο τον ανυπεύθυνο αντιδήμαρχο ή δήμαρχο.

  • Δυστυχώς η πόλη είναι πολύ πιθανόν να κρυώσει φέτος…δεν έγινε κανένα έργο να απεξαρτηθεί απ’τον Άγιο Δημήτριο. Αν δεν μπαίνει στο σύστημα τηλεθέρμανση γιοκ. Ας μας πούνε λοιπόν οι 2 υποψήφιοι δήμαρχοι και κυρίως ο νυν δήμαρχος τι έκαναν για αυτό που έρχεται σε λίγο μέρες….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.