Ευχαριστήρια επιστολή του Θεμιστοκλή Φωτιάδη υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου ΠΕ Κοζάνης

13 Οκτωβρίου 2023
10:10

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με μοναδικό στόχο την πρόοδο του τόπου μας.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους δεν με τίμησαν με την ψήφο τους για ιδεολογικούς ή και προσωπικούς λόγους αλλά δεν έκρυψαν την συμπάθειά τους στο πρόσωπό μου συστήνοντάς με, σε γνωστούς και φίλους τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους μου στα εργοτάξια που εργάστηκα στο παρελθόν και στη ΔΕΗ ΑΕ οι οποίοι με στήριξαν με κάθε τρόπο και σε κάθε γωνιά του νομού Κοζάνης και να τους ζητήσω ταπεινά συγγνώμη για την αναστάτωση που τους προκάλεσε η υποψηφιότητά μου στην καθημερινή ζωή τους.

Σε αυτήν την δύσκολη εκλογική αναμέτρηση είχα σημαία τον πολιτικό πολιτισμό και πορεύτηκα με ήθος, σεμνότητα και ανιδιοτέλεια διατηρώντας το ακέραιο του χαρακτήρα μου και τις αξίες με τις οποίες με μεγάλωσαν οι λατρεμένοι γονείς μου.

Στις 15 του Οκτώβρη η επιλογή μας είναι ξεκάθαρα με τον Γιώργο Κασαπίδη ο οποίος προσδίδει στον θεσμό του Περιφερειάρχη  το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα, την γνώση και την αποτελεσματικότητα που χρειαζόμαστε για να διαχειριστούμε τη Δίκαιη Μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας και να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας στον τόπο μας.

Όλοι Μαζί με τον Γιώργο Κασαπίδη!

Με εκτίμηση,

Θεμιστοκλής Φωτιάδης

16 σχόλια

  • Ε Μπραβο ρε φιλε!
    Έτσι αυτές είναι ανακοινώσεις πολιτικού προσώπου, προσεκτικότατος στο κάθε τι που θα πεί!
    Και προσέξτε τι λέει ” Ευχαριστώ τους λατρεμένους μου γονείς” Δεν ξεχνάει αυτούς που τον μεγάλωσαν και τον ανέθρεψαν, αυτό δείχνει ότι δεν είναι αχάριστος, και είναι απο τούς λιγούς που το κάνει!
    Άρα δεν θα είναι αχάριστος και στους ψηφοφόρους του!
    Όχι τα μεγάλα λόγια “Θα βγούμε απτην πρώτη Κυριακή, Είμαστε οι σούπερ υποψήφιοι, Εμείς και άλλος κανένας…”
    Που μάλλον τα παραπάνω έδειξαν αλλαζονεία προς την παράταξη Κασαπίδη, και λειτούργησαν και θα λειτουργήσουν τελικά ως μπούμερανγκ!
    Αλλά τελικά ο κόσμος κράτησε τον Κασαπίδη ισχυρό!
    Οπότε δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικός επιστήμονας με διδακτορικό τίτλο για να καταλάβεις ότι τελικά ανανεώνεται η θητεία Κασαπίδη!

  • Παίζει να είσαι ρε μεγάλε ο μοναδικός που ευχαριστεί τούς γονείς του δημόσια!
    Πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο να μην ξεχνάει ποιός τον ανέθρεψε, πολλοί το ξεχνάνε, νομίζουν ότι μόνοι τους μεγάλωσαν!
    Χαίρομαι που ψήφισα Κασαπίδη, και θα χαρώ μια προσωπικοτητά σαν έσενα να γίνει Αντιπεριφερειάρχης!
    Και πολύ σημαντικό επίσης η επιεικιά που δείχνεις σε αυτούς που δεν σε ψήφισαν!

    • Αναποφασιστοι δεν ειμαστε .Αμανατιδη λεμε να το ριξουμε .Α και κατι αλλο.ειμαστε ορθολογιστες και θελουμε το καλο της περιφερειας.Με λογικη και συμπαθεια προς τον Κασαπιδη θα διαλεξουμε τον Αμανατιδη.

  • Εύστοχο άρθρο του Γιάννη Στρατάκη για τον κ. Κασαπίδη με τίτλο “O Εικονικός Κόσμος του Περιφερειάρχη κου Κασαπίδη!” όπου αναγράφει …

    Έμπλεος ο Αυτοδιοικητικός πολιτικός βίος του κου Κασαπίδη με εμμονές, ψευδαισθήσεις, μεγαλοϊδεατισμούς και ψευτολεονταρισμούς, ενώ δεν διστάζει να εκστομίζει αόριστες προσωπικές κατηγορίες που αποδεικνύονται φούμαρα στερούμενες κάθε σοβαρότητας προς όσες και όσους τολμούν να του ασκούν κριτική!…

    Ποιος άλλωστε μέσα σ’ ένα κρεσέντο ναρκισσισμού ενώπιον του Περ. Σ

    https://neaflorina.gr/2021/11/giannis-stratakis-o-eikonikos-kosmos-toy-perifereiarchi-koy-kasapidi/

    • Ναι αλλά δες κι αυτό !
      Γιάννης Στρατάκης, Περ. Σύμβουλος ΕΛΠΙΔΑ-π. Νομάρχης Φλώρινας – Μπρος γκρεμός και…πίσω ρέμα, και το οφειλόμενο τεράστιο ευχαριστώ στους ψηφοφόρους της ΕΛΠΙΔΑΣ για αυτό το ωραίο ταξίδι! 10 Οκτωβρίου 2023 – 4:57 ΜΜ 26 Comments

  • Έτσι θα βγαίναμε και εμείς ,με την βοήθεια δυο βουλευτών και ενός πρώην δημάρχου .Ξεχάσατε να τους ευχαριστήσετε και αυτούς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.