prwtoselida


       

Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Προτεραιότητα τα εμβληματικά έργα της Φλώρινας

13 Οκτωβρίου 2023
14:02

 Ειδική αναφορά σε μεγάλα και μικρά έργα που λιμνάζουν, καθυστερούν καθώς και σε προτάσεις-προτεραιότητες για την Π.Ε. Φλώρινας έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η οδική απομόνωση, οι υποδομές του πρωτογενή τομέα, σιδηρόδρομος, τουριστική αξιοποίηση χιονοδρομικού κέντρου και άλλων αντίστοιχων πλεονεκτημάτων, επενδύσεις για την απασχόληση κυριάρχησαν στις αναφορές του κ. Αμανατίδη ο οποίος παρουσίασε ολοκληρωμένο πλάνο των παρεμβάσεων για την περιοχή της Φλώρινας.

«Γνωρίζω τα προβλήματα, τις δυσλειτουργίες, τα μεγάλα έργα τα οποία έμειναν πίσω, τα έργα που για τους Φλωρινιώτες είναι εμβληματικά. Θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω την έκφραση ότι θα αισθάνομαι την επόμενη πενταετία ότι είμαι Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος, ο Περιφερειάρχης ο οποίος καθημερινά, τακτικά, τακτικότατα θα είμαι δίπλα στα θέματα του νομού Φλώρινας, θα αγκαλιάζω τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του Νομού ώστε οι κάτοικοι να μην αισθανθούν στιγμή ότι κάτι λείπει από την περιοχή τους. Έχουμε προτάσεις και σκέψεις για όλους τους Δήμους» τόνισε ο κ. Αμανατίδης ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα συνεργασιών με τους τοπικούς φορείς δήμους, επιμελητήρια, συλλόγους μιλώντας για «μία ομάδα η οποία θα υπηρετήσει τα συμφέροντα του νομού Φλώρινας συμμετοχικά». Μετά τη συνέντευξη τύπου ο κ. Αμανατίδη μαζί με τους υποψήφίους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

21 σχόλια

    • Μα φίλε μου είναι απλά τα πράγματα: μια καρέκλα ήθελε.

      Εγώ φοβάμαι εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά για μια καρέκλα.

      Θα στηρίξω δαγκωτό Κασαπίδη κι ας είμαι αντιδεξιός.

      • ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!

        “Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.”

        ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022!

        ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!

      • Βρε ότι και να λέτε από το γραφείο ότι και να κάνετε ψήφους πασοκ και αριστερών δεν παίρνατε. Τα παπούτσια στο χέρι θα παρετε την Κυριακή.

    • Ασε ρε έξυπνε την καραμέλα…έλιωσε…Πες μας που μπορώ να δω μια σελίδα του προγράμματος σας?Μια σελίδα.Σε χαρτοπετσέτες το γράψατε?

  • Ανώνυμος 14.11 εσείς να ψηφίσετε Αμανατίδη διότι ο Κασάπιδης είναι άοσμος ανύπαρκτος και εκτός τόπου και χρόνου για την δυτική Μακεδονία

  • Ο ιδιος και ο ιδιος γραφεις.
    Ακομη προγραμμα δεν εχει ο Κασαπιδης και το μονο που λεει ειναι μαμα μαμα μου πηρε το σοκολατακιλες και ειναι κληρονομικο διακιωμα να ειναι παντα Περιφερειαρχης!

    Η μονταζιερα δεν περασε!!!

      • ακόμα και τώρα δεν ξεχωρίζεις την ουσία αλλά το περιτύλιγμα. Υπάρχει πρόγραμμα το καταλαβες; κάτι που δεν έχει ο αλλος.

  • Ο/Η Καποια πραγματα μενουν οταν αφορα τις τυχες του τοπου μας ειναι πολυ πολυ σημαντικα!!! λέει:

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

    Συνδυασμός Ελπίδα: Σχέδιο Νόμου για την Απολιγνιτοποίηση – Γι’ ακόμη μια φορά μεθοδευμένα εκπρόθεσμος στη διαβούλευση ο Περιφερειάρχης

    https://kozan.gr/archives/373472

  • Με τον τασκα αντιπεριφερειάρχη;; Τι ντροπή για το νομό. Ο κιοσες διοίκησε και δεν έκανε τίποτα, τώρα θα τα κάνει μαζί σου;; Ε ρε για κορόιδα που μας περνάτε

    • Αγαπητε ο Αμανατιδης παραπανω ειπε οτι θα ειναι πολιτης Φλώρινας. Μάλλον δεν καταλαβες καλα τι σημαίνει.
      Επίσης όλοι οι αντιπεριφερειάρχες θα οριστούν κατόπιν κοινής συναντησης εκλεγμένων και μη διότι ο Αμανατιδης ΔΕΝ υποσχέθηκε σε κανεναν. Ευτυχως ο Κασαπίδης δεν θα βγει και δεν θα χρειαστει να υλοποιήσει τις ανέξοδες υποσχέσεις του

  • Ο Αμανατίδης θα πάρει το μάθημα τού
    Την Κυριακή 15/10/23

    Στηρίζω τον Γιώργο τον κασαπιδη ξανά Για Περιφερειάρχης!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι