prwtoselida


       

Το μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη – Για τη Δυτική Μακεδονία και τους ανθρώπους της!

13 Οκτωβρίου 2023
21:31

 

  Η Δυτική Μακεδονία αλλάζει. Με σύμμαχο την προοπτική, την ελπίδα, τη γνώση, την μεθοδικότητα και στόχο την ανάπτυξη και τις νέες θέσεις εργασίας, καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που επιθυμούν αυτήν την αλλαγή, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

 Καλούμε όλους εσάς να δείξετε ενισχυμένη την εμπιστοσύνη σας.

 Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που συμμετέχετε σε αυτήν τη γιορτή της δημοκρατίας. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ενωμένοι επιλέγουμε την «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

Πάμε να αλλάξουμε, με σχέδιο και υπευθυνότητα.

Το ταξίδι της δημιουργίας τώρα ξεκινά.

Για τη Δυτική Μακεδονία και τους ανθρώπους της!

 

Συμμαχία για την Ανάπτυξη – Γιώργος Αμανατίδης Υπ. Περιφερειάρχης

Γραφείο Τύπου 13/10

45 σχόλια

        • Μπορείς να ψηφίσεις όποιον θες.

          Άλλωστε το ότι βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση ως περιφερική και ως Δήμος.

          Οφείλεται και στους δύο. Δηλαδή στο Μαλούτα και στον Αμανατίδη.

          Ο πρώτος είναι στο δήμο από το 1990 και ο δεύτερος είναι στην ΑΝΚΟ από το 1986.

          Αν νομίζετε ότι με τα ίδια υλικά θα βγάλετε διαφορετικό προϊόν είστε γελασμένοι.

          Όταν έχεις εξυπηρετήσει με τον α ή το β τρόπο κάποιον και σήμερα τον έχεις υποψήφιο αν μη τι άλλο αυτό θεωρείται συναλλαγή.

        • Καταρχάς θα απαντάς για την ταμπακιέρα.

          Επιπλέον διευκρινίζω ότι δεν είμαι από κανένα γραφείο.

          Μπορείς να ψηφίσεις όποιον θες.

          Άλλωστε το ότι βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση ως περιφερική και ως Δήμος.

          Οφείλεται και στους δύο. Δηλαδή στο Μαλούτα και στον Αμανατίδη.

          Ο πρώτος είναι στο δήμο από το 1990 και ο δεύτερος είναι στην ΑΝΚΟ από το 1986.

          Αν νομίζετε ότι με τα ίδια υλικά θα βγάλετε διαφορετικό προϊόν είστε γελασμένοι.

          Όταν έχεις εξυπηρετήσει με τον α ή το β τρόπο κάποιον και σήμερα τον έχεις υποψήφιο αν μη τι άλλο αυτό θεωρείται συναλλαγή.

  • Κουρασατε με τις κοτουλες και τις ντοματουλες!!!
    Εσείς καλλιεργήστε καθρεφτάκια εαν θελετε!!!
    Να ασκείτε κριτική με επιχειρήματα…
    Ούτε σε κερκίδα να βρισκομαστε…πολιτισμός…

  • Γιώργο είμαστε μαζί σου διότι μας ενώνεις. Αντεξες στα χτυπήματα κατω απο τη μεση και τη λασπη του συστηματος συμφερόντων Κασαπίδη – Αθηνών με τη γνωστή περιφερόμενη κυρία που τον υποστηριζει.
    Αλήθεια γιατι δεν ήρθε ξανα ο Μητσοτάκης;

    • Ψηφίστε παιδιά. Άλλωστε δεν μπορείτε αλλιώς. Λιωσατε τις καρέκλες δίπλα του. Τόσος κόσμος για τον Κασαπιδη ούτε βιομηχανία να είχε.
      Λυπουμαστε αλλά σας ενημερώνουμε ότι πια θα χρειαστεί να δουλέψετε κανονικά και όχι εμάς.
      Εμείς ψηφίζουμε Αμανατίδη.
      Α και κάτι ακόμη επειδή την προηγούμενη ψήφισα Γεωργία. Κόψτε τις διαρροές στο στρατόπεδο Κασαπιδη ότι η Γεωργία συμφώνησε μαζί σας. Μας εξαγρίωσε περισσότερο

  • Η τελική μάχη για την κατάκτηση της καρέκλας. Άλλωστε και οι δύο διεκδικητές έχουν χρόνια που συντηρούνται οικονομικά από την κρατική μισθοδοσία.

  • Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη παρερμηνεία στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο άνθρωπος είπε και εννοεί ” Ως βουλέυτής θα έκανα το χρέος μου και θα στήριζα (σ.σ. με τις πράξεις μου) τον οποιοδήποτε περιφερειάρχη ως εκπρόσωπο των Δυτικομακεδόνων. Αυτό εννοεί, και η στρέβλωση και το μήνημα που περνάει προσβάλλει τον κάθε ψηφοφόρο και στέλνει μαζικά στην κάλπη κατά του κ . Κασαπίδη.

    Πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη καρέκλα στην οποία ο κ Κασαπίδης κάθεται 21 χρόνια και δεν έχουμε τίποτα θετικό να θυμόμαστε από αυτο.

    • Ακριβώς. Αντι να το κρύψουν οι του Κασαπίδη πήγαιναν με μια κυρία διαπλεκόμενη από την Αθήνα με τις στημενες συνεντεύξεις και το …εδειχναν.

      Ευτυχώς η μονταζιερα του συστηματος Κασαπίδη δεν έπιασε να γιατι:

      https://youtu.be/WEoE9u2oyJA

  • Γιώργο η διαφορά σου με τον απερχόμενο είναι απλά ποιοτική. Ο κύριος Κασαπίδης προσδοκά να πάρει αξία από την πολιτική μια ζωή, ενώ εσύ δίνεις αξία στην πολιτική με την παρουσία σου. Τιμή μας που κάναμε αυτόν τον αγώνα δίπλα σου. Και είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα επιβεβαιώσουν τα παραπάνω με το πιο ηχηρό αποτέλεσμα σε λίγες ώρες.

    • Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ – ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΞΗ ΓΙΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ.

      ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ “Κοτούλες εναντίον Προγράμματος”

      https://youtu.be/HT63nm-TBwk

  • Ο αχρηστιδης που έταξε ότι μπορούσε στα παπαγαλάκια του που ψήφιζε με δυο χέρια ότι νομοσχέδιο έβαζε ταφόπλακα στο μέλλον της περιοχής μας που έβγαλε ένα σκασμό λεφτά από υην πολιτική να παρουσιάζεται τώρα από μερικούς ως σωτήρας. Τιτάνες οι Έλληνες στην πολιτική σκέψη, να μπει το παιδί τους κάπου και όλα εντάξει

    • Αν ήταν ικανός ο νυν θα ήμασταν πάλι μαζί του, 53% του δωσαμε. Δεν θα χρειαζόταν ολόκληρο κρατικό μηχανισμό να τον υποστηρίζει με κάθε τρόπο και μέθοδο. Ήθελα να ήξερα αυτό το κομμα που στρέφεται εναντίον των οπαδών του με καθε μεσο που διαθέτει πως σε λίγους μήνες θα ζητήσει την υποστήριξή τους και πάλι.

  • Αυτό με τις κοτουλες κατάντησε γραφικό και κουραστικο! Να έχετε επιχειρήματα. Και οι δύο θα κριθούν. Ο ένας ως περιφερειαρχης και ο άλλος ως κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος της περιοχής. Ο λαϊκισμός βλάπτει σοβαρά το μυαλό!

    • Σκέψου τώρα εσύ, πως ακούστηκε αυτό (οι κοτούλες και οι ντοματούλες) στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες την περίοδο που είχαν τις επιχειρήσεις τους κλειστές επί μήνες στην περίοδο κοβιντ, καθαρά λόγω λαθών και ανεπάρκειας των τοπικών αρχών . Και πως ένιωσαν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι όταν έβλεπαν μετά από λίγο καιρό κάποιους να παίρνουν διπλά τριαντάρια και αυτοί το τίποτα.

  • Αμανατιδη και μόνο που δίνεις έναν αγώνα μόνο σου σου αξίζει πραγματικά η νίκη.Δεχθηκες τόση λάσπη και την αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια.Ευχομαι να βγεις.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.

  • Που ήταν ο Αμανατιδης τόσα χρόνια. Άφαντος από την πολιτική σκηνή. Οψιμος δεξιός. Ποιοι οι αγώνες του. Δε φταίει βέβαια αυτός αλλά αυτοί που τον πλαισιωσανε. Σωσίας για την Κοζάνη. Έλεος πια.

  • Γιώργο είμαστε μαζί σου σε αυτό τον δύσκολο αγώνα για μια Δυτική Μακεδονία μπροστά και μόνο. Όχι πισωγυρισματα θέλουμε πρωτοπορία!

  • Σήμερα ψηφίζουμε τον ικανοτερο με διαφορα
    Αμανατίδης, 35 χρονια γνωστης όλων των θεματων
    Ο άλλος εμετρήθη 4 χρονια και ευρέθη ανεπαρκής και παραμυθατζής με τα υδρογόνα των μεγαλων εταιρειων που δεν ηρθε καμια στην περιοχη

  • Εμείς όλη η οικογένεια που ψήφισε ζεμπιλιαδου, θα ψηφίσουμε εσένα Γιώργο Αμανατιδη, έτσι μασ είπαν έτσι θα κάνουμε. Δεν μας νοιάζει αν είσαι άχρηστος, αρκεί να χτυπηθεί η ΝΔ. Φιλάκια

    • Ότι και να λέτε Ο κόσμος ψηφίζει Αμανατιδη γιατι αξίζει, τέτοιες πονηριές αλλού. Ότι και να κάνετε από αύριο σπίτι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι