Νεάπολη Βοΐου: Νεαρή αρκούδα τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

14 Οκτωβρίου 2023
22:00
Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης στήθηκε χθες αργά το βράδυ για μια νεαρή αρκούδα που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο κοντά στη Νεάπολη Κοζάνης. Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έσπευσε στο σημείο με κτηνίατρο που παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ όπου και παρακολουθείται η εξέλιξη της υγείας του. Από την πρώτη εκτίμηση υπάρχει αισιοδοξία ότι η ζωή της αρκούδας δεν κινδυνεύει και ήδη μπορεί και σηκώνεται όρθια.
Το έργο της ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ υποστηρίζεται από την AQUA Carpatica

Kάντε κλικ εδώ για βίντεο

 

6 σχόλια

    • Τι μας νοιάζει ρε φίλε; Το πολύ πολύ να του πατήσουν και καμιά μήνυση. Είδες να νοιάζεται κανείς για τους νεκρούς στην πανδημία; Αυτήν την εβδομάδα είχαμε καμιά 40ρια θανάτους μόνο από κοβιντ και δεν ασχολείται κανείς. Βρήκαν τον τρόπο να λύσουν το συνταξιοδοτικο.

  • Ο Αρκτούρος κάνει προπαγάντα υπέρ του για να δικαιολογεί τα χρήματα που παίρνει.
    Φυσικά δεν κάνουν τις εργασίες εθελοντικά.

  • Ο Αρκτούρος να μαζέψει τίς αρκούδες μέσα από την Νεάπολη που θα μας φάνε δεν κάνει κάτι για νά τόν κάνουν διαφήμιση τα ΜΜΕ τρέχει άμεσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.