Φλώρινα: Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα μέσα στην πόλη (Πηγή ΕΡΤ Φλώρινας)

15 Οκτωβρίου 2023
13:25
Κανένα σχόλιο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη συμβολή των οδών Βογατσικού με Γρεβενών στην πόλη της Φλώρινας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο ανθρώπων που βρισκόταν μέσα σε αυτό, ενός 25χρονου και ενός 80χρονου.

Το ατύχημα συνέβη στις 6 το πρωί όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής για λόγους που ερευνώνται από την Τροχαία Φλώρινας,  ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη που βρίσκεται τοποθετημένο στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικό.

Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 25χρονος οδηγός και ο 80χρονος συνοδηγός οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Πηγή ΕΡΤ Φλώρινας –

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.