Η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Γιάννη Κοκκαλιάρη για την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Κοζάνης

16 Οκτωβρίου 2023
11:13

 

Η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Γιάννη Κοκκαλιάρη για την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Κοζάνης και την επιτυχία της παράταξής του «Μαζί για την Κοζάνη» στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τους εύχεται καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος του Δήμου Κοζάνης.

Επίσης συγχαίρει θερμά τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του εύχεται καλή επιτυχία και  καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Η Δημοτική Κίνηση θα συνεχίσει να είναι παρούσα με θέσεις και προτάσεις προάγοντας τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων και στόχο την ευημερία των πολιτών του Δήμου Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

30 σχόλια

  • Γελάτε κάτω από τα μουστάκια σας …βάλατε και εσείς το χεράκι σας να ανατρέψετε τον “”τυραννο”” της Κοζάνης που δεν έκανε τίποτα ενώ όταν εισασταν εσείς όλα δούλευαν ρολοϊ…..Η Κοζάνη για τα επόμενα 5 χρόνια θα ζει στο σκοτάδι μόνο για απόκριες είμαστε τίποτα παραπάνω…..να δούμε τη θέση του καινούργιου ΔΣ για τα φωτοβολταϊκά έχει να πέσει κλαμα και αν θα κρατήσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους η θα λενε παραλαβαμε καμενη γη…..ειδωμεν…

  • Δυστυχώς χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία.

    Θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική. Το εκλογικό κέντρο ήταν σε λάθος σημείο της Κοζάνης, πολύ μακρία απο το Κέντρο της Κοζάνης.

    Ψάχνανε για υποψηφίους και υποψηφίες μέχρι την τελευταιά στιγμή ιδιαίτερα στα χωριά.

    • Όλες οι παραπάνω ανησυχίες είναι τίποτα επειδή η ήττα σχετίζεται με το πρόσωπο του Ιωαννίδη.. Όποιος έκανε μία τυπική ανάλυση της σταυροδοσίας θα καταλάβει…

    • Η κίνηση έχει γραφεία στο κέντρο της πόλης τα τελευταία 10 χρόνια. Όσο για τους υποψηφίους, όταν όλοι ζητάνε ανταλλάγματα για να συνταχθούν μαζί σου δεν είναι επικοινωνιακό το πρόβλημα αλλά βαθιά κοινωνικό και παιδείας…

  • Η εκλογή Κοκκαλιάρη αν ηταν χαστούκι για το Μαλούτα , για τον Τοπο να Ζεις ηταν γροθιά στο στομάχι. Κουζιάκης, Ιωαννίδης και λοιποι αποδείχθηκαν, λίγοι, παλαιάς κοπής, κενού λόγου. Χρειαζόμαστε νέους σε ιδέες, πρόγραμμα και μόρφωση. Πεντε χρόνια όχι εντελώς χαμένα αν καταφερει η νέα αρχή να εκτελέσει αυτά που έχει δρομολογήσει η απέρχόμενη. Τα έργα που υπογράφτηκαν μόνο είναι πολλά.

  • Η κίνηση έχει γραφεία στο κέντρο της πόλης τα τελευταία 10 χρόνια. Όσο για τους υποψηφίους, όταν όλοι ζητάνε ανταλλάγματα για να συνταχθούν μαζί σου δεν είναι επικοινωνιακό το πρόβλημα αλλά βαθιά κοινωνικό και παιδείας…

  • Άνθρωποι άξιοι μένουν εκτός και άνθρωποι ασχολίαστα “πεντακάθαροι” έχουν την πλειοψηφία! Αυτό είναι η Κοζάνη!

  • Οι χαμένοι να μην βιάζονται γιατί θα σκοντάψουν. Δεν αρκούν τα σχέδια στο χαρτί. Δεν είχατε “ψυχή” κοινωνίας, ήσασταν ελίτ.

  • Κέρδισε ένας συνδυασμός χωρίς σχέδιο, φαντάσου οι άλλοι που είχαν σχέδιο πόσο έκαναν τον κόσμο να μη τους θέλει

    Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Γιάννη και καλή τύχη στους υπόλοιπους…

  • Άξιος άνθρωπος ο κύριος Κουζιακης, εύχομαι την επόμενη φορά να πάρει τα ηνία και να πραγματοποιήσει το πρόγραμμα που δήλωσε.Δυστυχως εκλέχτηκε ένας άνθρωπος χωρίς πρόγραμμα, χωρίς μια ορθή κουβέντα και χωρίς να γνωρίζουμε το ποιόν του ίδωμεν…

  • Η αντιπολίτευση Κουζιακη την τετραετια που μας περασε ήταν ελλιπής. Θα μπορουσε να διαχειριστει καλύτερα πολλα πραγματα και δεν το έκανε. Μονοι τους εχασαν την ευκαιρια τους στην Κινηση.

  • Κουζιάκη αν πήγαινες εσύ δεύτερη Κυριακή αντι για τον Κοκαλιάρη τώρα εσύ θα ήσουν ο επόμενος Δήμαρχος.Ας πρόσεχες.Αυτα παθαίνει κάνεις αν διαλέγει τους υποψηφίους του,αλλά δεν τους φέρνουν σταυρούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.