prwtoselida


       

Eυχαριστήριο μήνυμα Κατερίνας Δαδαμόγια 

16 Οκτωβρίου 2023
15:23

Μετά το πέρας της ιερής για τη Δημοκρατία μας διαδικασίας των εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες εκείνες και όλους εκείνους που με τίμησαν με το σταυρό προτίμησής τους την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, κατατάσσοντάς με έτσι σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κασαπίδη. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα και όλους τους πολίτες που στήριξαν το συνδυασμό μας με την ψήφο τους και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συνυποψηφίους αλλά και προς τους στενούς μου συνεργάτες για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση στο δύσκολο αλλά όμορφο αυτό αγώνα που δώσαμε όλοι με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Συγχαρητήρια στο συνδυασμό Συμμαχία για την Ανάπτυξη του Γιώργου Αμανατίδη για την εκλογή του. Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω τη λαϊκή εντολή με δημιουργική αντιπολίτευση και θα βοηθήσω τη νέα Περιφερειακή Αρχή, ώστε να εκπληρώσει τα καθήκοντά της με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των πολιτών του.

Με τιμή

Κατερίνα Δαδαμόγια

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης

23 σχόλια

  • Κυρία Δαδαμόγια ήσουν καλύτερη Αντιπεριφερειάρχης 2 τελευταία χρόνια Πού εργάστηκες σαν αντιπεριφερειάρχης Σκληρά για την Πε Κοζάνης
    Ο κόσμος το βλέπει αυτό για εσένα Πολλά συγχαρητήρια καλή αντιπολίτευση
    Να έχετε…

    • Αυτή θα πάει σπίτι και θα ησυχάσει από όλους.Δεν της συγχωρείται ότι είναι έξυπνη και εργατική. Η πόρτα του γράφε της ήταν ανοιχτοί για όλους τους απλούς πολίτες αλλα και τους υπαλήλλους.Ήταν το πιο δυνατό στέλεχος του Κασαπίδη και το απέδειξε. Θα την ψάξουν πολλοί αλλά δεν θα την έχουν.Ας προσέχατε.

  • Συγχαρητήρια για την εκλογή σας, θα ήθελα να επισημάνω ότι ο συνδυασμός του Κασαπιδη ηταν ενας διαφορετικός συνδυασμός απο τον προηγούμενο στην ΠΕ Κοζάνης μήπως πρέπει να αναλογιστεί την διαχείριση που δεν έκανε όπως με δυνατά στελέχοι που λογω της απλής αναλογικής δεν πήραν θέση οπως Μεταξάς Μίμτσης Καραΐσκος Ζαρκοδημου τερνενοπουλος Θεοφυλακτίδης Ματσαρίδης και υπόλοιποι που κουβάλησαν μεγαλο αριθμό ψηφων τι εγινε μηπως έπρεπε να είχατε αλλη διαχείριση και εσεις απο τα ποστα σας στους συνυποψηφίους σας γενικά.

    • Το περάσατε καλά αν εννοείς να φεύγεις από το γραφείο καθημερινά μετά τοις 9 το βράδυ,και να τρέχεις για όλους και όλα κάθε μέρα ναι τότε πέρασε καλά. Πέρνα και εσύ τώρα καλά.

  • Μπράβο Κατερίνα σωστή τοποθέτηση, άψογη στήν δουλειά σού, καλή θητεία Απο Την καινούργια σού θέση…

  • Άξια.
    Εύχομαι να έχει πολλά ανώτερα γιατι αγαπά τον τόπο και τους ανθρώπους και δουλεύει με ανιδιοτέλεια.
    Μακράν το καλύτερο στέλεχος ενος αποτυχημένου περιφερειαρχη.

  • Εάν συνέβαλες και εσύ στην δημιουργία έστω σε μερικών θέσεων εργασίας τότε θα μπορούσες να μας τις ανακοινώσεις.
    Διαφορετικά μόνο μισθό παίρνεις.

    • Θα πάρει το μήνυμα ο κύριος Παπαδόπουλος στις εκλογές αφού ξέραμε όλοι ότι στηρίζει τον Αμανατίδη
      Θα πάρει και αυτός το μύνημα του στις εκλογές
      Μετά να δω τι θα κάνουν μερική που λένε ότι εργάζεται σκληρά ο Παπαδόπουλος!

  • Τώρα θα δούμε τον κύριο αμανατιδη που θα γέμιση όλη την περιφέρεια με τα φωτοβολταϊκά εσείς που κατηγορατε τον καδαπιδη τι θα κάνετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι