prwtoselida


       

Γ. Κασαπίδης: “Mε ειδικά όργανα υψηλής ακρίβειας συνεχίζεται η παρακολούθηση της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων”

17 Οκτωβρίου 2023
05:24
Με μοναδική στον κόσμο χαλύβδινη κατασκευή (εξωτερικούς τένοντες) θωρακίσαμε τη γέφυρα Σερβίων, δίδοντας τη προ ημερών στην κυκλοφορία σε όλα τα οχήματα. Πλέον πιο ισχυρή και ασφαλής από ποτέ.
Σήμερα η ομάδα του καθηγητή κ. Κατάκαλου τοποθέτησε ειδικά όργανα υψηλής ακρίβειας, για συνεχή παρακολούθηση της συμπεριφοράς της.
Θερμές ευχαριστίες στον καθηγητή και αγαπητό φίλο Κωνσταντίνο Κατάκαλο, τον γεφυροποιό της Εγνατίας κ. Παναγιώτη Πανέτσο, τους μηχανικούς της ΔΤΥ Έδρας της Περιφέρειας μας και όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν να εντοπιστεί και να επισκευαστεί τελικά η μεγάλη ζημιά και αποφύγαμε τα χειρότερα!
Προτεραιότητα μας η ασφάλεια των επαγγελματιών και όλων των οδηγών που διέρχονται πλέον χωρίς κίνδυνο την ομορφότερη γέφυρα της πατρίδας μας.

10 σχόλια

  • Ο Γιώργος ξεκίνησε να αγναντεύει από την υψηλή γέφυρα Σερβίων, είναι και νέος για συνταξιούχος, οπότε τον βλέπω καλόγερο στο Δρυόβουνο…

  • Αναμνηστικές φωτογραφίες για να θυμάσαι το μοναδικό σου έργο στα 4 χρόνια που υλοποιήθηκε, συντήρηση της γέφυρας.

  • “Με μοναδική στον κόσμο χαλύβδινη κατασκευή (εξωτερικούς τένοντες) θωρακίσαμε τη γέφυρα Σερβίων”
    Τσάκωνας-Κωστής, κλασσική περίπτωση βλάβης…
    Καλά θα πάει αυτο…

  • η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ !

    Σε λίγο θα δείτε τον Αμανατίδη να ακολούθεί και να εξυμνεί όλα τα έργα που ξεκίνησε ο Κασαπιδης !! και να ξαναπαρακαλάει να τον δεχθούν πίσω στην Ν.Δ .Όπως και οι συνυποψήφιοι του που έφυγαν από την Ν.Δ . [ και έπιασαν στο ύπνο τα κορόιδα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που τους ψήφισαν ] !!!!!!

    • Τα εργα που ξεκινησε ο Κασαπιδης? αχαχαχαχαχα οκ εκει σταματησα να διαβαζω. Ποια εργα βρε? Που τα ειδες τα εργα στον υπνο σου?
      Ακομα δεν χασατε κασαπιδοκατανακια και αρχισατε την μιζερια και την κλαψα?
      Ακομα δεν εχετε καταλαβει τον λογο που ο λαος εκανε τον μιστερ κηπακοι και κοτουλες αντιπολιτευση? (και πολυ του ειναι , κανονικα 3ος επρεπε να βγει μη πω και 4ος)
      δεν πειραζει εχετε μπροστα σας 5 ολοκληρα χρονια που θα παει θα το καταλαβετε.

  • 4 χρόνια για κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι και σωστό.. πέρασαν 4 χρόνια για κάτι το οποίο ήταν έκτακτο. Έκτακτο ναι διότι είναι τμήμα εθνικής οδού.
    Ευτυχώς θα πας στα κοτόπουλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι