Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ – Παράρτημα Εορδαίας-Αμυνταίου-Φλώρινας: “Όλοι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης Πέμπτη 19 Οκτώβρη, κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, 7μμ”

17 Οκτωβρίου 2023
14:33

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης και υπερασπιζόμαστε διαχρονικά τον αγώνα τους για να ζουν σε μια ελεύθερη πατρίδα.

Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της χώρας μας, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχουν προχωρήσει σε μια τεράστια εκστρατεία προπαγάνδας και αντιστροφής της πραγματικότητας για να δικαιολογήσουν τα πάνω από 70 χρόνια κατοχής και εγκλημάτων που διαπράττονται από τα ισραηλινά στρατεύματα. Επιδιώκουν να ταυτίσουν τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού με την τρομοκρατία, ενώ ο πραγματικός τρομοκράτης είναι το κράτος του Ισραήλ.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που συνεχίζοντας τη διαχρονική συνεργασία όλων των ελληνικών κυβερνήσεων με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, τώρα στηρίζει έμπρακτα τον σφαγιασμό 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, στέλνοντας φρεγάτα του ελληνικού Ναυτικού αλλά και παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Σαν να μην έφταναν μέχρι τώρα οι παρακολουθήσεις προσώπων ή οι απειλές δημάρχων που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης. Χρησιμοποιούν και το καρότο και το μαστίγιο. Όπου δεν πιάνει η προπαγάνδα τους χρησιμοποιούν τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία.

Καταδικάζουμε το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ που με την αμέριστη στήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση εξοντώνουν συστηματικά τον λαό της Παλαιστίνης. Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στο σφαγείο!

Καλούμε το λαό της Εορδαίας να διατρανώσει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό και να πάρει μέρος στη συγκέντρωση την Πέμπτη 19 Οκτώβρη στις 7μμ στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.

 

Πτολεμαΐδα 17/10/2023

4 σχόλια

  • Τη σχέση έχει το σωματείο συνταξιούχων με όλα αυτά; το Ισραήλ είναι τρομοκράτες η Χαμάς δεν είναι; Χαμάς είναι ισλαμικό κίνημα απελευθέρωσης αυτό σημαίνει πουθενά δεν μιλάει για Παλαιστίνη! Σταματήστε επιτέλους να διχάζεται τους Έλληνες έλεος ς !!!!

  • Γιατί δεν κάνατε και μια διαδήλωση πρώτα για τα 800 περίπου αθώα θύματα του Ισραήλ που ειταν και ευρωπαιοι πολίτες; η δεν βλέπετε τηλεόραση; ειταν και τρομοκρατική σφαγή…… Τώρα σας έπιασε ο πόνος, αλλά αυτοί είστε!!!!!!!!.

  • Μετά την άνανδρη και χωρίς αιτία σφαγή νηπίων γυναικών και αθώων πολιτών στο μοιρεο πάρτι από την τρομοκρατική χαμας, τη περίμεναν οι δυστυχεις πολίτες τις Γάζας…… Που υποστηρίζουν; την χαμας. Να τους φέρουν οι ισραηλινοί τριαντάφυλλα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.