Ευχαριστήριο νέου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη

17 Οκτωβρίου 2023
16:46

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε με την ψήφο τους έτσι ώστε να τους υπηρετήσω ως νέος δήμαρχος. Υπόσχομαι να εργαστώ αδιαλείπτως για την ευημερία και την ανάπτυξη της πόλης μας, να ακούσω τις ανάγκες και τις απόψεις σας, και να είμαι δίπλα σας όποτε και αν χρειαστεί. Η συνεργασία όλων των πολιτών του Δήμου Κοζάνης, θα είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς τους αξιότιμους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που συνυπέγραψαν την πολύτιμη προσπάθειά μας για το κοινό καλό. Η συμμετοχή και η δέσμευσή τους είναι εκείνες που ενισχύουν τον δημοκρατικό μας διάλογο και την ανάπτυξη της πόλης μας. Σας ευχαριστώ πολύ, όλους, για τη συνεργασία σας και την προσφορά σας στην συνολική μας προσπάθεια .

Θα ήθελα να εκφράσω επίσης ευχαριστίες προς τους συνεργάτες μου, που υποστήριξαν το έργο μας με αφοσίωση. Χωρίς αυτούς, αυτή η πρόοδος δεν θα ήταν δυνατή. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου οικογένεια, που στάθηκε δίπλα μου σε αυτήν την απαιτητική διαδρομή.

Η στήριξή όλων σας ήταν και θα παραμείνει ουσιαστική για μένα, σας είμαι βαθύτατα ευγνώμων.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κοκκαλιάρης
Νέος Δήμαρχος Κοζάνης

28 σχόλια

  • Καλή θητεία φίλε Γιάννη. Να έχεις πάντα τις πόρτες και τα αυτιά ανοιχτά. Όσοι τις έκλεισαν, έφυγαν στο τέλος από το παράθυρο.

  • Θερμά συγχαρητήρια ευχόμαστε όλοι καλή δύναμη και κυρίως μη ξεχάσεις τον δήμο και όλους τους δημότες αν είσαι κοντα στους συνανθρώπους σου θα είσαι πάντα αγαπητός αν τους “γράψεις”θα σε γράψουν και αυτοί να ζεις πολύ κουράγιο αυτιά και μάτια ανοιχτά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

  • Με την κάθοδο σου και την εκλογή σου αυτός που πραγματικά έχασε είναι ο Καμπουριδης. Αυτόν θα είχαμε σήμερα δήμαρχο. Πέρα των υποψηφίων σε δήμους και περιφέρεια, ο ρόλος των τοπικών ΜΜΕ στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, τεράστιος. Ας αναλογιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι πιθανά λάθη που σίγουρα θα στοιχίσουν στον τόπο.

    • Κι όμως ήδη κερδίζει επικοινωνιακά τον πολίτη . Μπουχτισαμε μουτους ,παγερούς,αγελαστους και υπεροπτες. Φτάνει. Μακάρι να τα καταφέρει . Κ μόνο που θέλει να αφουγκραστει την κοινωνία μας είναι μεγάλη υπόθεση. Αρχικά ας μας δώσει έναν οικονομικό απολογισμό των χρεών του δήμου να ξέρουμε πού βρισκόμαστε κ τι παραλαμβάνει. Γιατί σίγουρα τα χρέη δεν είναι μόνο τα 7 εκατομμύρια στη ΔΕΗ….

  • Γιάννη είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους. Δώσε ώθηση στους συμπολίτες μας που έχουν διάθεση να βοηθήσουν το Δήμο χωρίς να ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρνα τα εμπόδια ακόμα και από αυτούς που θα θελήσουν να σε ποδηγετήσουν.

  • Μια χώρα απατεώνων αποκλείεται να μην την κυβερνούν απατεώνες. Η δημόσια απάτη στην Ελλάδα έχει ιδιωτική βάση. Τη θέλει ο λαός και την στηρίζει ο λαός. Αρκεί να διαρρεύσει πως είσαι έντιμος για να μην εκλεγείς βουλευτής. Ψηφίζουμε φελλούς, γιατί χρειαζόμαστε φελλούς.

    Ραφαηλίδης

    • Mια μάζα φλύαρων που βρίζουν τον εαυτό τους και όλον τον κόσμο χωρίς να ξέρουν ούτε τον λαό τους ούτε και γιατί βρίζουν, απλοκλείεται να μην βγάζει συγγραφείς σαν αυτόν.

      Τσαλουχίδης

  • Τελικά ο Γιαννάκος ο μπρε μπρε μπρε ήταν ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ για τη Δημαρχία. Συγχαρητήρια Γιάννη, συγχαρητήρια στη ΝΔ και συγχαρητήρια στον Βουλευτή Κωνσταντινίδη και στο Μητσοτάκη.

    ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ????????????? ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ακούς Σιδέρη με τα παρταλόπλα, ΝΔ ψήφισες και δεν το ήξερες.

  • Παιζει ο Γιαννης να μην εγραψε ουτε το ονομα του απο το παραπανω κειμενο. Θα γελασουμε (η θα κλαψουμε) πολυ απο την νεα χρονια. Αχ Κοζαναρα.

  • ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΣΗΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ Τ ΔΥΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΖΕΙΜΠΕΙΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗς ΠΟΛΙΤΩΝ……….
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Κ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.