TEE/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

18 Οκτωβρίου 2023
11:56

 

Το Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, προκειμένου να διευκολύνει τα μέλη του που επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα, για να επισκεφτούν την Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 (Metropolitan EXPO, 19-22 Οκτωβρίου 2023), υπενθυμίζει ότι προτίθεται να εκμισθώσει λεωφορείο για τη μεταφορά τους στον χώρο της Έκθεσης και επιστροφή τους στην Κοζάνη.

Ημέρα αναχώρησης από την Κοζάνη:      Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ημέρα επιστροφής στην Κοζάνη:              Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Διευκρινίζεται ότι τυχόν έξοδα διαμονής εκάστου μέλους, θα επιβαρύνουν το ίδιο.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στην Έκθεση, αποστείλουν email στο Τμήμα ([email protected]), δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους, τον ΑΜ ΤΕΕ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και το δρομολόγιο (ένα από τα δύο ή και τα δύο) που τους ενδιαφέρει, μέχρι και αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ

Στέργιος Μεν. Κιάνας

Ένα σχόλιο

  • Τέλειωσε με την περιφέρεια και θυμήθηκε το ΤΕΕ. Δεν ασχολήθηκε ποτέ και με τίποτα. Θα σε μαυρίσουν οι μηχανικοί για την κοροιδία και την αλαζονεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.