ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ: Θεατρική παράσταση, με τίτλο «Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο» την Κυριακή 29/10, στη 13:00, στο υπόστεγο του πάρκου εκτάκτων αναγκών στην Πτολεμαίδα

20 Οκτωβρίου 2023
19:42
Κανένα σχόλιο

 

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ παρουσιάζει μια εναλλακτική θεατρική δράση την Κυριακή, 29/10/2023, στο υπόστεγο του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών, στη 1 το μεσημέρι. Πρόκειται για μια ιδέα της σκηνοθέτιδας και ηθοποιού Ελένης Δημοπούλου, η οποία βασίζεται στο θεατρικό έργο «Ευτυχισμένες Μέρες» του Σάμιουελ Μπέκετ. Η διασκευή και η σκηνοθεσία ανήκουν στην Σοφία Αντωνίου, ενώ την ομάδα απαρτίζουν επίσης, η Μέλπω Βασιλικού, κινησιολόγος, η σκηνογράφος Μαριλένα Καλαϊτζαντωνάκη και ο μουσικός της παράστασης Αντώνης Χατζηαντώνης. Η παράσταση διαρκεί περίπου 60΄ και εκτυλίσσεται ανάμεσα στο κοινό. Τους ρόλους ενσαρκώνουν ερασιτέχνες ηθοποιοί, μέλη και φίλοι του πολιτιστικού συλλόγου.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και αφορά στις συνέπειες της απομόνωσης και της εγκατάλειψης εξαιτίας της απολιγνιτοποίησης της έως τώρα βιομηχανικής περιοχής.

Ελεύθερη είσοδος

Περιορισμένες θέσεις. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972109070

Επόμενες παραστάσεις: 4 & 5/11/2023, ώρα: 13:00

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.