kozan.gr: Σοβαρό πρόβλημα με την επάρκεια του πόσιμου νερού στην Ακρινή – Μειώθηκαν, σε πρωτοφανές επίπεδο, οι πηγές της Ερμακιάς από τις οποίες τροφοδοτείται το υδραγωγείο – δεξαμενή του οικισμού με αποτέλεσμα τη μικρότερη παροχή σε σχέση με τις ανάγκες που υπάρχουν

21 Οκτωβρίου 2023
20:26

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, σοβαρό πρόβλημα με με την επάρκεια του πόσιμου νερό στην Ακρινή, παρατηρήθηκε τα ξημερώματα Σαββάτου 21/10. Όπως λένε στο kozan.gr αρμόδια στελέχη της ΔΕΥΑ Κοζάνης οι πηγές της Ερμακιάς από τις οποίες τροφοδοτείται το υδραγωγείο – δεξαμενή του οικισμού μειώθηκαν σε πρωτοφανές επίπεδο με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το νερό που χρειάζεται για να καλυφθούν οι ανάγκες του οικισμού. Ενδεικτικά να αναφερθεί πως ο οικισμός της Ακρινής χρειάζεται περίπου 30 κυβικά νερού ανά ώρα κι αυτή τη στιγμή από τις πηγές παρέχονται 20-25 κυβικά την ώρα. Οι κάτοικοι, μετά από ενέργειες του Προέδρου της Ακρινής  Θεοχάρη Καζαντζίδη & σε συνεννόηση με την ΔΕΥΑ Κοζάνης προμηθεύτηκαν, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους, εμφιαλωμένο νερό. Τη Δευτέρα  ή ακόμη κι αύριο Κυριακή αναμένονται πρωτοβουλίες από την ΔΕΥΑ Κοζάνης προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρωτόγνωρο φαινόμενο που προφανώς σχετίζεται με την ανομβρία και τα γενικότερα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή. Οι κάτοικοι  εκφράζουν την ανησυχία τους και περιμένουν άμεσες ενέργειες από την ΔΕΥΑΚ προκειμένου να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα.

kozan.gr

 

4 σχόλια

  • Το παιρνει τζαμπα ο ιδιωτης και σας το πουλαει σε πλαστικα μπουκαλια. Καμια λυπηση, ξεσηκωμος τωρα αλλιως εμφιαλωμενο

  • “περιμένουν άμεσες ενέργειες από την ΔΕΥΑΚ προκειμένου να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα”
    Δηλαδή τι περιμένουν? Χορό της βροχής?
    Τι είναι αυτό που γίνεται άμεσα σε ύδρευση?
    Οι πηγές δίνουν το νερό της βροχής…αν δεν βρέξει μόνο το εμφιαλωμένο δίνει άμεση λύση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.