kozan.gr: Με πάρτι συνεχίστηκε, το βράδυ του Σαββάτου 21/10, στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας “Kozani Youth Fest 2023” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

21 Οκτωβρίου 2023
22:40

 Με πάρτι συνεχίστηκε, το βράδυ του Σαββάτου 21/10, στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας “Kozani Youth Fest 2023”. Στόχος του φεστιβάλ είναι η  ενδυνάμωση των νέων, η απόκτηση δεξιοτήτων και η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και της συμμετοχής των νέων στα κοινά στην Κοζάνη και όχι μόνο.

4 σχόλια

  • Νιάημερος χωρίς πάγκους…τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα…!!! Όταν όλα σχεδιάζονται και υλοποιούνται με τον ίδιο τρόπο καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα…χωρίς καμία ουσία!!!

  • Ως εκπρόσωπος του συντονιστή φορέα GO Alive και διαβάζοντας τα σχόλια σας, σας ενημερώνω πως το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και όλα τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή στην Βιβλιοθήκη της πόλης. Το πάρτυ ήταν μια ευκαιρία για τους 30 εθελοντές μας να γιορτάσουν με τους φίλους και τη νεολαία της πόλης μας δωρεάν και χωρίς καταχρήσεις την επιτυχία του εκπαιδευτικού τμήματος της πρωτοβουλίας του φεστιβάλ, μέσα στη φύση και δίπλα στο κόσμημα της βιβλιοθήκης. Θα θέλαμε πολύ οποίος καταφέρεται κατά του φεστιβάλ να τον είχε επισκευτεί πρώτα για να έχει μια καλύτερη εικόνα. Σε κάθε περίπτωση , ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζουν και υποσχόμαστε να κάνουμε και άλλες πρωτοβουλίες προς όφελος της νεολαίας της πόλης μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.