kozan.gr: Το βράδυ της Δευτέρας θα μπει ξανά σε λειτουργία η μονάδα 4 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Τι σημαίνει αυτό για την τηλεθέρμανση Κοζάνης

22 Οκτωβρίου 2023
22:39

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το βράδυ της Δευτέρας θα μπει ξανά σε λειτουργία η μονάδα 4 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Αυτό σημαίνει πως εφόσον δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα από Τρίτη βράδυ προς Τετάρτη πρωί θα γίνει αντιληπτή η θερμότητα από την τηλεθέρμανση στις οικίες.

15 σχόλια

  • Αυτό το “η απολιγνιτοποίηση μόνο καλό θα κάνει για την περιοχή” δεν το έπιασαν πουθενά.

    Στον πάτο θα μας κόψουν την τηλεθέρμανση και θα καίμε ξύλα στις σόμπες όπως στην Φλώρινα (αν πάτε στην Φλώρινα στην καρδιά του χειμώνα τα φουγάρα της ΔΕΗ είναι τσιγκαλίδια μπροστά στην αιθαλομίχλη).

    • Πήγαινε μια βόλτα στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ και θα σου λυθεί η απορία. Το πρωτόκολλο απασχολεί τρείς υπαλλήλους, το ταμείο δύο υπαλλήλους, όταν οι περισσότερες συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά, το τμήμα πελατείας έξη υπαλλήλους (στο γραφείο δεξιά από την είσοδο) μπες μια μέρα και μέτρησέ τους και θα σου λυθεί όποια απορία έχεις γιατί το χρέος της προς τη ΔΕΗ αντί να μειώνεται αυξάνεται.

    • Σιγα κι συ, πως καμς ετσ για 21 ικατουμυρια? Γιρος νασι να δλευς για ναχς να πληρωνς. Κατ θα γιν, θα αυξηθουν λιγου τα νιρα, λιγου η Τ/Θ κι ολα θα γινουν.

    • Και η φουκαριαρα η ΔΕΗ αργησε να το αντιληφθει οτι τρανεψε τοσο πολυ το χρεος και δεν εκανε τιποτα. Μονο οταν χρωστας 50 ευρω, τοτε γρηγορα το αντιλαμβανεται και σπευδει να σου κοψει το ρευμα.

  • Περιμένουμε την αντικειμενική εκ των προτέρων κριτική του πλιατσιου ΚΑΤ του κοκκαλιρη για να ζεσταθούμε ..!

  • Ένας βουλευτής Ένας να βγει να πει κάτι ρε παιδιά… Τιποτε.. μόνο στις εκλογές εμφανίζονται. Από οποίο κόμμα και να είναι.. αλλά όπως είπε και κάποιος σοφός μαζί τα φάγανε. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Όταν θα ζητάνε ψήφο θα τους λέμε και εμείς… από Δευτέρα με τρίτη βράδυ θα σε ψηφίσω.. καλά να πάθουμε.

  • Πόσο δίνει το στοίχημα να κλείσει την Τρίτη Τετάρτη να βγάλουμε και κανένα φράγκο για να τους πληρώσουμε????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.