Εκτεταμένοι βανδαλισμοί στο 2ο ΕΠΑΛ  Κοζάνης

23 Οκτωβρίου 2023
14:07

 

 

📢Εκτεταμένοι είναι οι βανδαλισμοί που διαπιστώθηκαν στο σχολικό κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης. Οι φθορές και οι ζημιές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάληψης του κτηρίου είναι δυστυχώς αρκετές και σημαντικές.

 

📝Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Κοζάνης είχε πραγματοποιήσει αποκατάσταση ανάλογων σημαντικών φθορών, που πραγματοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, κατά τη διάρκεια της περσινής κατάληψης.

 

37 σχόλια

  • Το χέρι ήταν των παιδιών. Η νοοτροπία είναι δικο μας επίτευγμα. Οπότε όλοι οι μεγάλοι ας κοιτάξουμε τον καθρέφτη να δούμε ποιος στα αλήθεια τα έκανε όλα αυτά

  • Μα καλά, δεν ξέρουν ότι ο λογαριασμός για τις ζημιές θα πληρωθεί μέσω της φορολόγησης από τους ίδιους και τους συγγενείς τους;

  • Απαιτείται ο λογαριασμός για την αποκατάσταση των ζημίων να σταλεί στους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στην κατάληψη. Αυτό το αίσχος δεν μπορεί να πληρωθεί από τους Έλληνες πολίτες παρά μόνο από τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν και επίσης να παρθούν δαχτυλικά αποτυπώματα για φθορά ξένης περιουσίας.

  • Αστυνομία υπάρχει ??? Εισαγγελέας υπάρχει ??? Να τα πληρώσουν οι καταληψίες όχι η τσέπη του φορολογούμενου… Αισχος αν αυτό είναι κράτος

    • Φυσικά και υπάρχουν, μήπως κάποια παιδιά από αυτά, μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη,από ποιες οικογένειες προέρχονται;;;;;Μήπως το παιδί μου ,επειδή κατέχω ένα αξίωμα, το εκμεταλλεύεται και το χρησιμοποιεί , με τις δικές μου ευλογίες, και απειλεί τους εκπαιδευτικούς;;;

      • Ισχύει 100%
        Παλιά οι γονείς έλεγαν στους δασκάλους “άμα δεν ακούει δώσε και καμιά ” Τώρα άμα στραβοκοιταξει κανένας δάσκαλος το βλαστάρι μας τρέχουμε να ζητήσουμε τον λόγο απειλώντας τούς πάντες.

    • Αυτός φταίει σίγουρα για την κατάντια της πόλης που δεν απέχει πολύ από της φωτογραφίας του επαλ
      Πέρνα δες το πεζοδρόμιο έξω από το επαλ και θα καταλάβεις

  • θλιβερη αριστεριστικη πρακτικη, αστοχο καταλοιπο που κατεβαζει επιπεδο τους μαθητες και τους αφηνει ερμαιους σε αδιαφορους καιροσκοπους που προαγουν αντικοινωνικες συμπεριφορες.

    Αυτη η μοδα καθρεφτιζει την ανικανοτητα της σχιλικης κοινοτητας να διαχειριτει τα του οικου της.

    Επισης δειχνει και την ανευθυνιτητα των ” μεγαλων “να τερματισουν ενα γελοιο φαινομενο.

    Η ελευθεριοτητα που εχει ποτισει την Νεοελληνικη κοιωνια τα τελευταια 50 χρονια, παραγει μονο αδικιες, ισοπεδωνει την παιδεια και δινει το χειροτερο παραδειγμα!

  • Απαράδεκτη εικόνα αλλά για να είμαστε ειλικρινείς βλέπουμε βρωμιά, ασχημια, πράγματα πεταμένα αλλά δεν βλέπουμε καταστροφές παγίων.
    Το ότι τα παιδιά δεν έχουν καμία επαφή με το σχολείο είναι φαινόμενο πολλών ετών. Όλο το σύστημα είναι φτιαγμένο για το σχήμα “φροντιστηριο-παννελαδικες”. Άλλωστε έχουμε παγκόσμια το φαινόμενο αμόρφωτων πτυχιουχω

  • Πάλι ο λογαριασμός σε όλους μας μην γίνουμε δυσάρεστοι στους ψηφοφόρους γονείς των μπαχαλακηδων.

    Εύγε Ελλάδα με τα ταλέντα που βγάζεις

    Σε σοβαρή χώρα όχι μόνο θα αποβαλλονταν δια παντός από κάθε σχολική μονάδα μένοντας τούβλα εντελώς κάτι που θα διαπίστωναν στα 30 και 40 και θα χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο,αλλά και οι γονεις που με τόση αφοσίωση ασχολήθηκαν με την ανατροφή τους και θα πλήρωναν τις ζημιές και έκαναν προσωπική εργασία για να αποκατασταθούν

    • Δίκιο έχεις… σήμερα το κυλικείο του σχολείου αύριο ξένες περιουσίες και ο επαγγελματικος προσανατολισμός έχει κλείσει για αυτά τα παιδια. Με λίγα εφόδια από το σπίτι και τους γονείς, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τους αγοράσουν μια Κουκούλα κι ένα λοστο.

      • ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ .

  • Άθλια εικόνα. Βέβαια να κουνάνε το δάκτυλο οι γονείς που εξέλεξαν αυτούς που εξέλεξαν σε βουλή δήμο και διαχρονικά Ε το λες και λίγο τραγικό που αναρωτιούνται μετά για τα παιδια

  • Γιατί μας κακοφαίνεται ; όταν σήμερα μας επιβάλουν το αφύσικο σαν φυσικό .!!!!!!!! και αν τολμήσεις και αντιδρασης τότε όλοι ορμάνε να σε φάνε. Που κατάντησες πατρίδα μου.!!!!!!!!

  • Δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Και αυτό γιατί τα περισσότερα παιδιά,είναι από ευκατάστατες οικογένειες η με γονείς σε αξιώματα, διοίκησης η σε υπηρεσίες προστασίας του πολίτη. Εκμεταλλεύονται την ανοχή των γονέων τους ,και οι εκπαιδευτικοί είναι στριμωγμένοι,και όταν προσπαθούν να ενημερώσουν για την συμπεριφορά των παιδιών, οι γονείς το παίζουν υπεράνω.Μια ερώτηση στους εκπροσώπους του νόμου.Αν γινόταν οι βανδαλισμοί στο σπίτι τους ποια η θέση τους; Φυσικά γνωρίζουμε τη ισχύει στην Ελλάδα,το δύο μέτρα δύο σταθμά.

  • Τα πράγματα είναι απλά. Από 12 ετών τα παιδιά έχουν ταυτότητες, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα. Να επέμβει η αστυνομία άμεσα! Δεν μπορεί 20 παραβατικοί ανήλικοι να παίρνουν στο λαιμό τους όλους τους μαθητές του σχολείου και να πληρώσουν όλοι οι γονείς μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τη ζημιά!
    Επίσης, κάμερες υπάρχουν παντού έξω. Γιατί όχι και στα σχολεία; Ίσως βοηθούσαν να αποφεύγονται γενικώς άσχημες, επιθετικές κλπ συμπεριφορές στο χώρο του σχολείου που είναι χώρος ανάπτυξης ιδεών, διαμόφωσης χαρακτήρων και μετάδοσης αγωγής!!!

  • Όσο οι γονείς, οι καθηγητές, και γενικά η κοινωνία μένουμε απαθής σε τέτοιες καταστάσεις, θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Εάν δεν τιμωριθουν οι υποκινητες της κατάληψης μαζί με τους γονείς, η αποβολή από το σχολείο (αυτοί δεν θέλουν να πάνε σχολείο αλλά πηγαίνουν για να περνάει η ώρα τους), η πληρωμή των ζημιών, και η αποπομπή τους στην δικαιοσύνη, κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια. Θα συνεχίσουμε να δικαιολογουμε όλα αυτά λέγοντας παιδιά είναι, πρέπει να καταλάβουμε δεν είναι παιδιά αλλά έφηβη και αυριανοι ενήλικες με ότι αυτό συνεπάγεται στην κοινωνια.

  • Προκαλώ τον καθένα να υποδείξει μια χώρα ανεπτυγμένη ή υπανάπτυκτη στην οποία συμβαίνουν αυτά τα αίσχη. Δυστυχώς η κοινωνία θορυβείται μόνο με την εικόνα. Μέσα στα σχολεία στις τάξεις και στο μάθημα οι νέοι (ευτυχώς όχι όλοι) έχουν αποθρασυνθεί από την ατιμωρησία. Κυριολεκτικά δεν μιλιούνται. Ο λόγος;;; Μα φυσικά θα πάρουν το απολυτήριο ακόμα και με χείριστη επίδοση ή συμπεριφορά. Το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα θα λυθεί μόνο από πάνω προς τα κάτω. Με διάταξη του υπουργείου όποιος αποδεδειγμένα δημιουργεί πρόβλημα, αποβολή δια παντός από τη δημόσια εκπαίδευση και ας φροντίσει μετά ο γονιός να βρει ιδιωτικό για το παιδί του. Αλλά δυστυχώς στη χώρα μας κυνηγάμε τους κακομαθημένους αντί να μαθαίνουμε γράμματα σε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται.

  • Κακομαθημένα τραπακια που φοράμε nike kai adidas 80euro και νομίζουν κρατάν τον κόσμο και είναι τόσο αγράμματα που μόνα τους μια μέρα δεν μπορούν να βγάλουν χωρίς τη μάνα τους και το κινητό τους .Μπράβο παιδιά είστε μάγκες έτσι είναι οι μάγκες !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.