Δεν θα εξηγήσει ή θα απολογηθεί κάποιος γι αυτό; (Γράφει ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης)

23 Οκτωβρίου 2023
15:15

Συνήθως, όσοι ασχολούνται με την πολιτική ή έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο ,μας λένε ότι νοιάζονται για τους πολίτες.

Προφανώς στην Κοζάνη οι πολίτες είναι δεύτερης κατηγορίας οπότε δεν τους αγγίζει.

Πως μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σήμερα 23/10/23 η τηλεθέρμανση αποτελεί όνειρο φθινοπωρινής νυκτός?

Δεν θα εξηγήσει ή θα απολογηθεί κάποιος γι αυτό.

Δεν πρέπει να γνωρίζουμε γιατί οι μονάδες της ΔΕΗ δεν λειτουργούν ακόμη και πότε θα λειτουργήσουν?

Δύσκολος προβλέπεται ο χειμώνας φέτος.

Η απαξίωση των λιγνιτικών μονάδων στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης φέρνει πολλά δεινά.

Ευθύνες εννοείται ότι υπάρχουν.

Το θέμα είναι ποιος ή ποιοι θα τις αναλάβουν.

Υγ. Το γεγονός ότι έχουμε ακόμη καλό καιρό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν.

19 σχόλια

  • Ρώτα τον σύντροφο Μπάρμπα Λάζο που είναι έμπειρος και τεχνοκράτης και πληρώνουμε την εμπειρία του μέχρι τώρα.. Ευτυχώς άνοιξε το χρονοντούλαπο και θα εξαφανιστεί…

  • Αγαπητέ μου φίλε Θεόδωρε εύλογο τό ερώτημα σου. Ο απερχόμενος δήμαρχος Κοζάνης και προσωπικό σου φίλος, αλήθεια τόν θεωρείς άμοιρο ευθυνών; Εκτός από δύο λιτές γραμμές τής ΔΕΥΑΚ, για τίς βλάβες στις λιγνιτικες μονάδες τού Άης Αγίου Δημητρίου , αλήθεια υπάρχει κάποια δήλωση – διαμαρτυρία – επιστολή – ανακοίνωση, από τόν δήμαρχο Κοζάνης για αυτή την τραγική κατάσταση!! Αλήθεια δεν σέ προβληματίζει αυτή ή σιγή ιχθύος!!!

  • Σωστά τα λέτε κύριε Θεοδωρίδη. Τα σπίτια μας είναι παγωμένα, ασχέτως τον καλό καιρό. Κανένας δεν παίρνει την ευθύνη γι αυτό που γίνεται με την τηλεθέρμανση, κανένας δεν απολογείται. Ντρέπονται να βγουν να μιλήσουν. Αλλά και τι να πουν; Οι βουλευτές μας γιατί δεν κάνουν κάτι; να βρουν τους υπεύθυνους, να μαλώσουν , να φωνάξουν, γιατί κάθονται; απαράδεκτο αυτό που γίνεται φέτος στην Κοζάνη. Κρίμα!!

    • ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;ΕΥΘΥΝΕΣ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ .Κε ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ.

  • Γιατί κύριε Θεοδωρίδη,δεν ρωτάτε,αυτούς τους ανθρώπους που φυσικά είναι οικονομικά ευκατάστατοι, δεν πληρώνουν; Που με μαγκιά λένε”δεν πληρώνω” εδώ κα δεκαετίες.Γιατί η ΔΕΥΑΚ, ο Κουκουλοπουλος ( τα μισά Ηπειρωτικα χρωστάνε), ο Μαλούτας ,ο Ιωαννίδης , τόσο καιρό δεν κάνανε τίποτα;

  • Ποιος σου είπε ότι η ΔΕΗ παράγει θέρμανση για την Κοζάνη;
    Η ΔΕΗ παράγει ρεύμα και δίνει ατμό στην Κοζάνη.
    Η ΔΕΥΑΚ τόσα χρόνια δεν φρόντισε να έχει εφεδρεία.
    Άσε τις μονάδες της ΔΕΗ και ψάξε τις ευθύνες στους δημάρχους και τις διοικήσεις της ΔΕΥΑΚ.
    Εάν όμως υπάρχει σύμβαση με τη ΔΕΗ να πουλάει ατμό στην Κοζάνη, με οποιεσδήποτε συνθήκες, να ζητηθούν νομικές ευθύνες και αποζημιώσεις από την ΔΕΗ.

  • Επειδή τα προβλήματα με την τηλεθέρμανση δεν είναι σπάνια και έπονται περισσότερα από τη μεριά σας φροντιστε να έχετε και μια δεύτερη εναλλακτική ,όπως θα έκανε κάθε νοήμων ,για αυτό μην γκρινιάζετε ,τι να πούμε κι εμείς που φεύγουν κάθε χειμώνα 3 με 4 χιλιάρικα για να ζεσταθούμε ,επίσης οι υπεύθυνοι ας φροντίσουν για την εναλλακτική που λέγαμε παραπάνω βλέπε Αμύνταιο και βιομάζα κα

  • Ήσουν υποψηφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ , υποψηφιος με τη Ζεμπιλιαδου , και υποστηριχτής του δημάρχου Μαλουτα.μαζί με τον Κουκουλοπουλο και τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΣΟΚ !!!
    Απορώ γιατί ρωτάς κ θεοδωριδη ενώ τα ξερεις από μέσα..!
    Ή αν ρωτήσεις τον κ Πλιατσιο θα σου εξηγήσει γιατί εχασε ο εκλεκτός του ο κ Μαλουτας.!
    Έτσι χάσαμε τη μπάλα με την τηλεθέρμανση και ολόκληρη την περασμένη τετραετία:!!!

  • Παρά την αποκλειστική-εγκληματική αδιαφορία και ευθύνη του απερχόμενου δημάρχου και των στελεχών του κ κ Κυτιδη ,Κοεμτζιδου φλωρου Σημανδρακου , Γκουμα κλπ , επειδή θεωρώ ότι δεν μπορούν λόγω σοβαρού τραυματισμού από την ήττα , να σηκωθούν στο ύψος των περιστάσεων , όπως και ολόκληρη την τετραετία :
    Παρ ουι δα φέρει καμία ευθύνη Θεωρω θα είναι ανάγκη να αναλάβει πρωτοβουλία ο νεοεκλεγής Δήμαρχος κ Κοκκαλιαρης μαζί με τον κ Αμανατίδη και τον κ Πλακεντα να αντιμετωπιστεί άμεσα η σοβαρή κατάσταση.στην οποία περιηλθαμε .!
    Τέλος θεωρω ότι έχουν υποχρέωση και οι τεσσερις βουλευτές μας να πάρουν τις ευθύνες τους.!!!!

  • Από το Μαλουτα και τον Κασαπίδη μην περιμένετε να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία γενικότερα και για την τηλεθέρμανση γιατί έχουν χάσει και τ αυγά και τα πασχάλια τους από την αρχη της απερχόμενης τετραετίας κι όχι λόγω της τωρινησ βαρειας ήττας τους. .
    ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ , απευθυνόμενοι δημοσίως στην ιδιωτική πλέον ΔΕΗ να μας πει το ουσιαστικό πρόβλημα που φαντάζομαι ότι το ξέρουν , εκτος αν κι αυτοί είναι αδιάφοροι και δεν ξέρουν τη τους γίνεται .
    Στο τέλος-τέλος ρωτείστε τον κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που γνωρίζει καλά το θέμα αφού αυτός αποφάσισε την απολιγνιτοποιηση και το σβήσιμο όχι μόνο της τηλεθέρμανσης αλλά και ολοκλήρου του νομου Κοζανης και της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας.!

  • Τα προβλήματα με την τηλεθέρμανση δεν είναι σπάνια και έπονται περισσότερα για αυτό σαν πολίτες να έχετε μια δεύτερη εναλλακτική ,εμείς πληρώνουμε 4 και 5 χιλιάδες ευρώ κάθε χειμώνα για να ζεσταθούμε ,όσο για τους υπεύθυνους ας δουν και αυτοί ένα plane B για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος (Είδατε το Αμύνταιο με τη βιομάζα;)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.