Απορία αναγνώστη: Eίναι δυνατό ολόκληρη Εορδαία να μην έχει και θα πρέπει να μετακινούμαστε στην Κοζάνη;

23 Οκτωβρίου 2023
17:37

Καλησπέρα είμαι από Πτολεμαΐδα, ήθελα να κάνω το εμβόλιο του κορωνοιου μπήκα στην εφαρμογή του gov.gr για να κλείσω ραντεβού και μου δίνει τα πλησιέστερα εμβολιαστικά κέντρα Κοζάνης ή Καστοριάς

Ρώτησα στην ΠΥΕ και μου είπαν ότι Πτολεμαΐδα δεν διαθέτει εμβολιαστικό κέντρο.
Και ερωτώ είναι δυνατό ολόκληρη Εορδαία να μην έχει και θα πρέπει να μετακινούμαστε στην Κοζάνη;
Ευχαριστώ

21 σχόλια

    • Η Φλώρινα έχει 17.000 και κάτι πληθυσμό και η μισή Πτολεμαΐδα που έγραψες,έχει 32.000 και κάτι.Άνετα θα μπορούσαμε να είμαστε Νομός,Σουρδόβλαχε.Κοίτα τα χάλια της Κοζάνης με τα στενά δρομάκια,τα πεζοδρόμια και την ανηφόρα σας.Το δέ νοσοκομείο σας(το κτίριο)δεν φτουράει μπροστά στο Μποδοσάκειο μας,που θυμίζει νοσοκομεία πρωτεύουσας και Θεσσαλονίκης.

        • Ναι,μου το έθιξαν,Σούρδε.Εσένα θές,να σου θίγουν την πόλη σου;Κι αυτό το χωριό,το λές υποτιμητικά;Εσύ σε πρωτεύουσα μένεις και νομίζεις ότι οι πρωτευουσιάνοι είναι κάτι παραπάνω από κατοίκους πόλεων και χωριών;Ας είναι καλά η πόλη μου,που έδινε δουλειές σε κατοίκους διαφόρων πόλεων.Κι Ας είναι καλά τα χώρια,που δίνουν τρόφιμα σε όλες τις πόλεις.

        • Έλα ρε,πρωτευουσιάνε Σούρδε,που μας λες και χωριάτες,θεωρώντας υποτιμητικό τον χαρακτηρισμό χωριάτη.Η πόλη μου έδινε δουλειά σε Έλληνες από διάφορα μέρη.Και τα χώρια δίνουν φαί σε εσένα και σε όλη την Ελλάδα(χωράφια).

  • Μα ο ΠΟΥ έχει ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό ότι πλέον δεν υφίσταται ανησυχία γιατί σπευδετε να κάνετε εμβόλιο;;;

  • Τρία χρόνια τώρα 4 εκατομμύρια φιαλίδια μπήκαν στο σώμα εκατομμυρίων Ελλήνων!
    Ένα φιαλίδιο (ούτε ένα!) δεν ψάχτηκε για τα συστατικά του από τα παγκοσμίως υποδειγματικά εργαστήριά μας του ΕΟΤ & του ΙΦΕΤ!
    Γιατί;
    Αντιθέτως ακόμη απαγορεύεται(;!) ο έλεγχός του & εσύ το ξανακάνεις ενώ η πανδημία έληξε!
    Γιατί;

  • Εγώ φίλε μου δεν θα μιλήσω για την Εορδαία η την Κοζάνη . Απλά θα σας πω , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ; ΜΟΥΓΚΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ αυτός ξέρει. Εσείς ΜΟΥΓΚΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.