Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου: Όχι στο κλείσιμο του ταχυδρομικού καταστήματος Πενταλόφου

23 Οκτωβρίου 2023
20:51

 

Σχετικά με την απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για το κλείσιμο εκατοντάδων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και αυτό του Πεντάλοφου στο Δήμο μας, ο συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει την αντίθεσή του ζητώντας άμεσα να συγκληθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο διεκδικώντας τη λειτουργία του καταστήματος στον Πεντάλοφο.

Η περιοχή μας ερημώνει, οι κάτοικοι του Πενταλόφου και της γύρω περιοχής θα στερηθούν από μία σειρά υπηρεσιών, όπως η καταβολή συντάξεων και άλλων παροχών. Βεβαίως είναι αποτέλεσμα των πολιτικών ιδιωτικοποίησης και παράδοσης στα συμφέροντα των λίγων.

Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να παραμείνει το ταχυδρομικό κατάστημα του πέμπτου μεγαλύτερου Δήμου σε έκταση στην Ελλάδα.

Άμεση σύγκληση του ΔΣ Βοΐου να διεκδικήσουμε τη λειτουργία του καταστήματος Πενταλόφου

2 σχόλια

  • Το 2020 δώθηκαν 180 εκατ. ευρώ και κρατική ενίσχυση στα ΕΛΤΑ. Όλα αυτά είναι φόροι κ κρατήσεις από τον Ελληνικό Λαό. Για να πληρώνονται 2 δημόσιοι υπάλληλοι στον πενταλοφο. Οι συντάξεις μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό πείτε του. Μόνο να βγεις κάτι να πεις.

  • Μπορεί η Λαϊκή Συσπείρωση να αναλάβει τα λειτουργικά έξοδα των καταστημάτων αυτών (μισθοδοσία προσωπικού, κλπ) και να εξακολουθήσει να λειτουργεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι