Eορδαία: Αγρότες και κτηνοτρόφοι στέκονται αλληλέγγυοι στο πλευρό των πλημμυροπαθών

24 Οκτωβρίου 2023
10:22
Κανένα σχόλιο

ην έμπρακτη συμπαράσταση τους στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αποδεικνύουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από χωριά της Εορδαίας, προσφέροντας ζωοτροφές, μπάλες με άχυρα, και μελλοντικά ποσότητες αραβοσίτου, μετριάζοντας τον πόνο και την πίκρα των συναισθημάτων  από τις καταστροφές που έχει υποστεί το φυτικό και ζωικό τους κεφάλαιο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον εφημέριο του Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άρδασσας  π. Χριστόφορο και στον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγ. Αθανασίου Εράτυρας π. Νικηφόρο, με τον πρώτο να  βρίσκεται σε επαφή με κτηνοτρόφους πληγεισών περιοχών  της Λάρισας  και των Τρικάλων, να  συνομιλεί και να  καταγράφει τις ανάγκες, ώστε, στη συνέχεια, να οργανώνει τις αποστολές μεταφοράς των αναγκαίων προϊόντων, με το φορτηγό της Ιεράς Μονής Κοσμά του Αιτωλού Άρδασσας  και τις ευλογίες του Ηγουμένου π. Νικηφόρου, παραδίδοντας ο ίδιος τα φορτία.

Τα δρομολόγια θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.