Πολύμορφες δραστηριότητες από τις Κομματικές Οργανώσεις Δυτικής Μακεδονίας, 26-27/10 και 1/11

24 Οκτωβρίου 2023
13:03
Κανένα σχόλιο

«Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά! Όχι στην ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης, που πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ!».

Οι Κομματικές Οργανώσεις (ΚΟ) της Δυτικής Μακεδονίας οργανώνουν πολύμορφες δραστηριότητες  με εξορμήσεις, περιοδείες  και συσκέψεις για να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους , το λαό της περιοχής για τις εξελίξεις και το έγκλημα που επιτελείται στην περιοχή. Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 25/10,

 περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΔΕΥΑ Κοζάνης, στα σχολεία της πόλης των Γρεβενών , στις 10 πμ στο πανεπιστήμιο Καστοριάς  και περιοδεία στη λαϊκή αγορά Πτολεμαίδας

Πέμπτη 26/10

στις 10 πμ περιοδεία στην πόλη της Νεάπολης Βοίου και στις  Δημόσιες υπηρεσίες. Στην Κοζάνη στο εργοστάσιο της Ζύμη «alfa», στο αμαξοστάσιο του Δήμου και στο ΚΥ Κοζάνης . Περιοδεία στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών καθώς και στα καταστήματα του κέντρου της πόλης.

Περιοδεία στις 8 πμ στο Κύριο Πεδίο της ΔΕΗ ΑΕ

 

Παρασκευή 27/10

 Στις 10 πμ περιοδεία στις υπηρεσίες του  Δήμου  και της Αντιπεριφέρειας  Καστοριάς,

στη λαϊκή αγορά  της Κοζάνης και στην πυροσβεστική.

 Στις 10 πμ περιοδεία στην πόλη της Σιάτιστας και στις δημόσιες υπηρεσίες.

Τετάρτη 1 Νοέμβρη

η ΚΟ Αιανής οργανώνει σύσκεψη στις 6.30 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, για το εκλογικό αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Από το Γραφείο Τύπου

της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι