Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης καμαρώνει αλλά μάλλον μπέρδεψε τους δρόμους

24 Οκτωβρίου 2023
18:50
Είδα  στον τοίχο του Περιφερειάρχη στο facebook να έχει βάλει την παρακάτω φωτογραφία του Αργύρη Καραμούζα και να γράφει πως: “Είναι ο δρόμος που κατασκευάσαμε μεταξύ των ΠΕ Γρεβενών και Κοζάνης στα όρια των οικισμών Δαφνερού και Μικροκλεισούρα“. Μόνο που αυτός ο δρόμος όπως και ο ίδιος ο φωτογράφος γράφει σε σχόλιο του απαντώντας σε κάποιον άλλον δεν είναι ο δρόμος που λέει ο Περιφερειάρχης αλλά ο δρόμος μετά τους Αγ. Θεοδώρους προς Καλαμπάκα.

Προσωπικά πιστεύω ότι  το ακριβές σημείο της φωτογραφίας είναι  μετά την αερογέφυρα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ, βόρεια, μετά το νέο οικισμό “Πατώματα” που θα γινόταν όταν και αν μοίραζαν τα οικόπεδα στους δικαιούχους και σίγουρα καμία σχέση με το δρόμο στον οποίο αναφέρεται ο Περιφερειάρχης.

11 σχόλια

  • 4 χρόνια ήταν στα χαμένα ο Γιώργος αυτό σε παραξένεψε… αυτός ακόμη δεν κατάλαβε οτι έχασε νομίζει είδε κακό όνειρο….

  • Ε και! Δεν μπορεί έστω και κατά λάθος να ανεβάσει μια φωτογραφία για ανάδειξε τις ομορφιές του τόπου μας;
    Υ.γ.: τελικά τον δρόμο που έχει κατασκευαστεί μεταξύ των ΠΕ Γρεβενών και Κοζάνης στα όρια των οικισμών Δαφνερού και Μικροκλεισούρα τον έφτιαξε ή και αυτό το φαντάζεται!…

  • Είναι σε σύγχυση δεν του έκατσε καλά η ήττα.
    Μήπως και γύρισε καθόλου στην δυτική μακεδονία να δει τα προβλήματα

  • Eντελως μα εντελως γιουχου και ζορισμένος που εχασε μια σιγουρη νικη
    Εγωιστης χωρις ικανη ομαδα αλλα με ερασιτεχνες και άμαθους διπλα του, δεν εχει ιδεα πως διοικείται ενας τετοιος οργανισμός και πως κερδιζει εργα για το λαο

    Κηποι και γουρουνακια τον περιμενουν με ανοικτες αγκαλες μαζι με τα εικονισματα που αρχισε σιγα σιγα να βγαζει γιατι θα τον παρει και καιρο !

    • Σσσσστ! κάντε λίγη υπομονή!
      Έρχεται ο τεχνοκράτης, ειδικός και αδέκαστος…
      με τους εξειδικευμένους συνεργάτες και την Ντριμ Τιμ!!!

  • Ασχολήθηκε καθόλου με τον δρόμο που είναι γεμάτος με καντήλια Κοζάνης-Σερβίων;Ούτε σαν σκέψη δεν του πέρασε να γίνει κομμάτι Εγνατίας οδού.Ένας από τους πιό επικίνδυνους δρόμος στην Ελλάδα. Ασχολήθηκε καθόλου με την κατασκευή σύγχρονου δρόμου διπλής κατεύθυνσης Νεράιδας-Διόδια Πολυμύλου;Πώς θάρθει η βελτίωση και η ανάπτυξη όλης της περιοχής του Δήμου Σερβίων και Βελβεντού όταν λείπουν εδώ και 10ετίες τα βασικά;Ούτε ο Κασαπίδης,ούτε κανένας άλλος ασχολήθηκε.Ειδωμεν τον Κο Αμανατίδη που κατάγεται από την περιοχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.