Ευχαριστήριο του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης για τη δωρεά μίας εικόνας του Αγίου Αρτεμίου,

25 Οκτωβρίου 2023
10:56

 Η Διοίκηση και το προσωπικό του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης για τη δωρεά μίας εικόνας του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, με την ευχή να μας προστατεύει όλους και ιδιαίτερα τους ασθενείς.

Ευχαριστούμε που στέκονται πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας και παρακαλούμε και για τη δική τους ασφάλεια στον αγώνα που δίνουν καθημερινά για το κοινό καλό.

7 σχόλια

  • Δεν πάτε καλά.. Σε Νοσοκομείο που εργάζονται επιστήμονες τις υγείας μιλάτε για εικονολατρίες και προστασία όλων και των ασθενών από τον άγιο… δεν πάτε καλά

  • Ο άγιος Αρτέμιος ήταν στρατιωτικός στα χρόνια του Μεγάλου Κωνσταντίνου.
    Για την αρετή του και τις άλλες ικανότητές του, ο πρώτος χριστιανός αυτοκράτορας τον ανέβασε στα ανώτατα κρατικά αξιώματα.
    Εκείνο που σφράγισε ιδιαίτερα τη ζωή του Αγίου Αρτεμίου ήταν η θαρραλέα αντίστασή του στον Ιουλιανό τον Παραβάτη, γεγονός που οδήγησε στο μαρτυρικό θάνατό του.
    Αρνούμενος να απαρνηθεί την πίστη του και να υπακούσει στις διαταγές για την επαναφορά της λατρείας των ειδώλων, ο αυτοκράτορας Ιουλιανός, διέταξε την σύλληψή του, τον υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια και τέλος διέταξε τον αποκεφαλισμό του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.