Ξεκίνησε η λειτουργία της τηλεθέρμανσης, από σήμερα 25 Οκτωβρίου

25 Οκτωβρίου 2023
11:42

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι η Τηλεθέρμανση Κοζάνης  ξεκίνησε εκ νέου τη λειτουργία της από σήμερα 25 Οκτωβρίου 2023 μετά την αποκατάσταση της βλάβης στη μονάδα IV του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου, και βρίσκεται στο στάδιο της προθέρμανσης.

Η παροχή θερμικής ενέργειας  θα επανέρχεται  σταδιακά στους τελικούς καταναλωτές.

Η λειτουργία του συστήματος εκτιμάται ότι, υπό κανονικές συνθήκες, θα επανέλθει πλήρως από την ερχόμενη Παρασκευή 27/10/2023.

Ειδικότερα για τον  οικισμό της Νέας Χαραυγής του Δήμου Κοζάνης η τροφοδοσία θα αποκατασταθεί σταδιακά από το Σάββατο 28/10/2023 και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή  29/10/2023.

8 σχόλια

  • ευτυχως μας εκανε καλο καιρο μεχρι τωρα γιατι αλλιως θα ειχαμε ντραβαλα…!!!! αληθεια θα βγει καποιος να μας ενημερωσεις γιατι υπαρχει αυτο το χρεος της ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΗ???? δημιουργηθηκε απο λαθος υπολογισμους ή καποιοι καταναλωτες δεν πληρωναν συστηματικα εδω και χρονια με την ανοχη της δημοτικης αρχης ή και τα δυο αυτα μαζι????? εισαγγελεας υπαρχει να επεμβει??? θελουμε ολοι εμεις οι υπολοιποι μια απαντηση….

  • Που είναι τα παλιά τα χρόνια με τα μεγάλα λόγια ,τις φωτογραφιες και τα σχετικά
    Τώρα μια ανακοίνωση και ο φόβος φυλάει τα έρμα
    Περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαις

  • Έχουμε κ μωρά π κρυώνουν έλεος το βράδυ κανει κρύο χαραυγή δν μπορούμε να τα ζεστάνουμε με 17 βαθμούς μέσα στο σπίτι..πάλι άρρωστα τα έχουμε έλεος κάθε χρόνο τα ιδια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.