Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Ένα ακόμη βραβείο στο Δήμο Κοζάνης από το ΥΠΕΝ

25 Οκτωβρίου 2023
12:45

Ο Δήμος Κοζάνης βρέθηκε στην κορυφή των εθνικών συμμετοχών στην ευρωπαϊκή εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για τη βιώσιμη κινητικότητα για το έτος 2021 και έλαβε βραβείο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για ακόμη μία χρονιά!

Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής βράβευσης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 & 2022, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μίλτος Μαγγιρίδης και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κλιματικής Ουδετερότητας και Απολιγνιτοποίησης Βασίλης Γκούμας.

Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Κοζάνης κάθε χρόνο διοργανώνει πλειάδα εκδηλώσεων την εβδομάδα 16-22 Σεπτεμβρίου, με στόχο την καινοτομία και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση για την επίτευξη της βιώσιμης κινητικότητας και την μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα.

6 σχόλια

  • Το 2021 ήταν η χρονιά που βρέθηκαν βρέθηκαν με φωτοβολταϊκά αιρετοί και πρόσωπα του συγγενικού τους περιβάλλοντος …

    Το παραπάνω βραβείο θα απονεμηθεί την 1η Ιανουαρίου 2024 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης…

  • Είναι να γελάς με αυτά τα βραβεία. Πήρε ο δήμος Κοζάνης βραβείο για τη βιώσιμη κινητικότητα! Ξαναλέω ο δήμος Κοζάνης που δεν έχει κάνει τίποτα για την κινητικότητα πήρε βραβείο. Για γέλια και για κλάματα

  • Πόσα πλήρωσαν στους πεφωτισμένους τεχνο-κομματοκράτες της clube για να χρηματοδοτηθούν βραβεία και φιέστες του τίποτα?
    Κατάντια….
    Ο δήμος μετατράπηκε σε όχημα εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων αυτή την τετραετία.
    Και εις άλλα με τη νέα διοίκηση!!!

  • Ευτυχώς που υπάρχει και το clube και γίνονται πράγματα στην κοζανη. Μακαρι και ο Κοκαλιάρης να τους αξιοποίηση για το καλό της πόλης!

  • Με μέσον τα παίρνουν τα βραβεία εκεί στο υπουργείο δε βλέπουν τα χάλια της κοζάνης
    Αδέσποτα
    Σκουπιδαριό
    Χόρτα
    Μπάχαλο στους δρόμους και άλλα πολλά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι