Ο Σπύρος Κουντουρατζής, από το Παλαιστικό Κέντρο Εορδαίας συμμετείχε πρόσφατα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων ελληνορωμαϊκής πάλης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, στην κατηγορία του. Για την επιτυχία του αυτή μίλησε στην εκπομπή, «Περίμετρος», της ΕΡΤ3.

«Αγωνίστηκα στην Α’ κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος βετεράνων, που είναι 35 με 40 χρονών, στα 100κ.. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο και είμαι πολύ περήφανος. Η πορεία για τον τελικό ήταν δύσκολη, είχα μία δύσκολη κλήρωση γιατί στο πρώτο ματς είχα να αντιμετωπίσω το Ούγγρο που πέρσι είχε βγει παγκόσμιος πρωταθλητής, άρα για μένα το πρώτο παιχνίδι ήταν και τελικός. Τον κέρδισα, πάλεψα στον ημιτελικό με τον Ουκρανό, έπαιξα ένα κλειστό παιχνίδι και κέρδισα με 4-1. Στον τελικό πάλεψα με έναν Σουηδό (σ.σ. Βαλίντ Σαϊντ), τον είχα δει στα προηγούμενο ματς, έπαιζε κι αυτός κλειστό παιχνίδι και αποφάσισα να ακολουθήσω μία τακτική», όπως είπε και στάθηκε και σε όσους τον στήριξαν στην προσπάθειά του.

«Στάθηκαν πολλοί δίπλα μου, ευχαριστώ πολύ την Ελληνική Αστυνομία που είμαι μέλος της και μπορώ και κάνω τον πρωταθλητισμό μου και την Αστυνομική Ένωση Κοζάνης που είναι πάντα δίπλα μου ό,τι χρειαστώ και με βοηθάνε».

Ρεπορτάζ