Δήμος Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμου Βοΐου για τον θάνατο του Σάκη Παπαδημητρίου

27 Οκτωβρίου 2023
12:56
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του εκλεκτού υπαλλήλου Αθανασίου (Σάκη) Παπαδημητρίου. Τα δυσάρεστα και πένθιμα αυτά νέα αφήνουν στις καρδιές όλων μας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο αξιαγάπητος Σάκης υπηρέτησε με ήθος και συνείδηση τα καθήκοντα του στο Δήμο Βοΐου. Μέσα από τον επαγγελματισμό του εδώ και χρόνια είχε κερδίσει την αγάπη, την εκτίμηση και την συμπάθεια κάθε υπαλλήλου σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας.

Όπως κέρδισε και την αγάπη των κατοίκων του Πηλίου όπου με το grader του Δήμου μας συνέδραμε στην τιτάνια προσπάθεια για την αποκατάσταση των υποδομών που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Ο θάνατος του, τους συγκλόνισε και για αυτό πολλοί τους ήρθαν εδώ για το τελευταίο αντίο στον Σάκη Παπαδημητρίου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.