Kozan.gr: 4 αυτοκίνητα χτυπημένα στην οδό Περδικάρη στην Κοζάνη- Τι εξετάζει η αστυνομία με την εμπλοκή Ι.Χ. αγροτικού – Τι ισχυρίζονται οι επιβαίνοντες

28 Οκτωβρίου 2023
09:16
Κανένα σχόλιο

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου, της 28ης Οκτωβρίου, στην οδό Περδικάρη στην Κοζάνη, από δυνατό θόρυβο που ακούσθηκε και ξεσήκωσε τη γειτονιά. Όσοι βγήκαν στο μπαλκόνι είδα στην άκρη του δρόμου ένα περιπολικό κι ενα αγροτικό σταματημένο, ενώ λίγο παρακάτω αντίκρισαν 4 χτυπημένα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οπως ισχυρίστηκε ο συνοδηγός, μιλώντας σε συνεργάτη του kozan.gr, το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ίδιος κι ο οδηγός, ήταν αρχικά σταθμευμένο στην οδό Παύλου Μελά, με δυνατή μουσική και βλέποντας το περιπολικό να περνά από το σημείο, λόγω του ότι ο οδηγός φέρεται να είχε καταναλώσει κάποια ποσότητα αλκοόλ και μη γνωρίζοντας αν αυτή η ποσότητα ξεπερνούσε τα όρια του επιτρεπόμενου, φοβούμενοι το σχετικό έλεγχο, έβαλαν μπρος και έφυγαν, με την κίνηση αυτή να προκαλεί την υποψία των αστυνομικών του περιπολικού που τους ακολούθησε. Το αγροτικό ακινητοποιήθηκε στην οδό Περδικάρη, όταν σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του συνοδηγού, ο τροχός βρήκε κάπου στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά και να μην μπορεί να κινηθεί το όχημα, ισχυριζόμενος πως δεν είχαν καμία εμπλοκή σε ο,τι αφορά τις φθορές στα τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι ότι στο αγροτικό δεν υπήρχαν τέτοια εμφανή σημάδια φθορών που να προήλθαν από σύγκρουση. Από την άλλη πλευρά κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι το αγροτικό ήταν αυτό που προκάλεσε τις φθορές στα τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα με την Τροχαία Κοζάνης να αναλαμβάνει την σχετική προανάκριση ώστε να διαλευκάνει το τι ακριβώς συνέβη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι