prwtoselida


       

kozan.gr: Αναστάτωση από αγριογούρουνα που βρέθηκαν να κινούνται στο κεντρικό δρόμο Πτολεμαίδας – Κοζάνης, στο ύψος του Προαστίου, με κατεύθυνση προς Κοζάνη (Βίντεο)

29 Οκτωβρίου 2023
09:24

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί (γύρω στις 06:30) της Κυριακής 29/10, όταν 10 αγριογούρουνα βρέθηκαν, προς έκπληξη διερχόμενων οδηγών, να κινούνται στο κεντρικό δρόμο Πτολεμαίδας – Κοζάνης, στο ύψος του Προαστίου, με κατεύθυνση προς Κοζάνη. Προφανώς τα αγριογούρουνα βρήκαν από κάπου πρόσβαση (πιθανολογείται σε κάποιο σημείο που υπάρχουν κομμένα σύρματα) και πέρασαν μέσα στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Ειδοποιήθηκε τόσο η αστυνομία όσο κι η θηροφυλάκη που προέβησαν στις ενδεδειγμένες ενέργειες  απομακρύνοντας με ασφάλεια τα ζώα έκτος του δρόμου.Το βίντεο είναι του Χρήστου Λιούρη.

5 σχόλια

  • Δρόμοι… που φτιάχνονται με σοβαρες ελλείψεις στις προδιαγραφές τους, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο παράδοσης του έργου, χωρίς καμία ένδειξη θέλησης επιμελους συντήρησης από τους αρμόδιους φορείς για χρόνια και κατ επέκταση, όλα τα παραπάνω να δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη χρήση τους με αποτέλεσμα να επηρεάζεται άμεσα η ασφάλεια κατά την κίνηση των οχημάτων! Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε εξωγενείς παράγοντες (αγριόχοιροι) που εισέβαλαν στο οδόστρωμα ενώ δεν θα έπρεπε! Όλα καλά λοιπόν,αφού στη χώρα μας συμβαίνει, δεν θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση…έχουμε συνηθίσει σ αυτή τη λανθάνουσα κατάσταση!!!

  • Δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, με όριο ταχύτητας τα 120χλμ/ώρα, με προδιαγραφές για…σοκάκι γειτονιάς στη σκ’ρκα…δυτική Μακεδονία στην ανατολή του 2024!!!!!!!

  • Κάποια φθορά στην περίφραξη εκμεταλεύτηκαν.
    Είναι σοβαρό αλλά όχι απίθανο.
    Μην απαξιωνετε τα πάντα.
    Μία χαρά είναι ο δρόμος.
    Εσείς τι θα κάνατε;
    Θα βάζατε τρεις και λίγο υπαλλήλους να ελέγχουν 25 και 25, 50 χλμ. περίφραξη;

    • Ποια φθορά, εδώ δεν υπάρχει καν περίφραξη,είναι όλη ξηλωμενη εδώ και πολλά χρόνια.
      Και ναι, όταν πληρώνω ένα κάρο λεφτά σε τέλη κυκλοφορίας και διόδια, το κράτος και οι παραχωρησιουχοι να κόψουν τον λαιμό τους και να πράξουν αυτό που πρέπει.
      Δρόμος ταχείας κυκλοφορίας γεμάτος με νεκρά ζώα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι