prwtoselida


       

kozan.gr: Εμπόριο Εορδαίας: Γεύτηκαν κρασί και κάστανα, το μεσημέρι της Κυριακής 29/10, στο πλαίσιο της 11ης Καστανογιορτής που διοργάνωσε η Κοινότητα και Σύλλογος Γυναικών Εμπορίου «Ο Άγιος Μηνάς» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

29 Οκτωβρίου 2023
14:17

Περίπου 200 κιλά κάστανα, τοπικής παραγωγής, έβρασαν οι γυναίκες του Εμπορίου, και  τα μοίρασαν σε όσους  παρέστησαν στην καθιερωμένη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Οκτωβρίου  στην πλατεία του χωριού. Οι επισκέπτες εκτός από κάστανα απόλαυσαν άφθονο κρασί και διασκέδασαν υπό τους ήχους της ορχήστρας «Μπάντα της Φλώρινας».

 

 

4 σχόλια

  • Πήγαμε σήμερα στο Εμπόριο μην γνωρίζοντας για την εκδήλωση. Μπήκαμε στο χωριό, δεν υπήρχε καμία απολύτως σχετική σήμανση, κανένας τροχονόμος, δημοτικός αστυνομικός βέβαια ούτε για αστείο. Κάποια στιγμή λίγο πριν την πλατεία, έγινε ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα, αφού δεν γινόταν να περάσουν οχήματα από τον κεντρικό δρόμο. Οι μόνοι που μας ενημέρωσαν ήταν κάποιοι μόνιμοι κάτοικοι, άλλοι με ευγένεια, άλλοι κόντεψαν να μας δείρουν, αλλά οκ, κατανοητό, γιατί κι αυτοί βρήκαν τον μπελά τους και ήθελαν να πάνε στις δουλειές τους. Με τα πολλά βγήκαμε σε κάτι δασικούς δρόμους πάνω από το χωριό, σε δύο αδιέξοδα, μέχρι κάποια στιγμή να βρούμε τον δρόμο μας.
    Μρ λίγα λόγια, δεν ξέρω για τα κάστανα, αλλά σε αυτό το θέμα οι διοργανωτές ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Όταν κάνεις μια εκδήλωση πρέπει να τα φροντίζεις όλα. Όχι διασκέδαση για κάποιους και ταλαιπωρία για άλλους.

  • Εγώ φίλε πήρα τα κάστανα βρασμένα από το σπίτι και πήγα στην κάστανο γιορτή και πέρασα πολύ ωραία του χρόνου να ήμαστε καλά και θα τα φτιάξουμε όλα καλά

  • Κάστανο γιορτή με λουκάνικο και σουβλάκι πρώτη φορά είδαμε…Δεν μείναμε ευχαριστημένοι και μόνο η εκκλησία μας εντυπωσίασε.. Μεγάλη η Χάρη της…Όταν έχεις γιορτή ενός προϊόντος τότε έχεις το προϊόν και δίνεις στο κόσμο έστω και λίγα τον καθένα για να αισθανθούν ότι συμμετέχουν στη γιορτή.. Ευχόμαστε του χρόνου να έχουν καλύτερη οργάνωση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι