prwtoselida


       

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Η μεγάλη ρεμπέτισσα Μαριώ ανέβασε το κέφι στα ύψη στον πεζόδρομο του Times Café-Bar και του Μανδρακούκου

29 Οκτωβρίου 2023
17:49

 

Η μεγάλη ρεμπέτισσα Μαριώ ανέβασε το κέφι στα ύψη στον Πεζόδρομο του Times Café-Bar και του Μανδρακούκου.

 

Η συνέχεια στο oups.gr

10 σχόλια

  • 3:30 το μεσημέρι, συναυλία σε κατοικημένη περιοχή. Μόνο στην Πτολεμαΐδα γίνονται αυτά. Και αν κάνει και κάποιος παράπονο, θα τον πούνε και περίεργο και μίζερο οι large μερακλήδες. Ο δήμαρχος που πηγαίνει και είναι και πελάτης σε αυτά τα μαγαζιά, και πολύ καλά κάνει, δεν είναι καμιά απολύτως μομφή αυτό, το ξεκαθαρίζω, δεν τα βλέπει όμως; Οι μόνιμοι κάτοικοι δεν έχουν δικαίωμα στην κοινή ησυχία και την ξεκούραση; Αγαπητό kozan, ελπίζω τουλάχιστον εσύ να μας ακούς , γιατί εδώ όλοι μας έχουν γραμμένους κανονικά.

    • Εφόσον το έγραψες στο κοζαν έκανες την επανάσταση σου. Εφόσον σε πείραξε τόσο πολύ μπορείς να κάνεις καταγγελία στη αστυνομία και θα σταματούσαν όλα.

      • Επανάσταση… Άστοχη η λέξη, για να μην πω κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή.. Δεν το είχα σκεφτεί βρε παιδί μου… Έξυπνο, αλλά δεν θα πάρω. Αν είναι να κάνω καταγγελία, ξέρω που θα την κάνω.

    • Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής ήταν ευγνώμων ες που μπόρεσαν να παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν με μια δωρεάν συναυλία που κατά τα άλλα θα ήθελαν ένα ικανό χρηματικό ποσό να πληρώσουν είτε για να τη δουν στα μπουζούκια, είτε για να καθίσουν σε κάποιο από τα μαγαζιά. Εσύ πάλι με μια ημέρα “ταλαιπωρίας” δεν έπαθες τίποτα μπροστά στο κοινωνικο όφελος.

      • Πρώτα από όλα δεν μιλάμε για μια μέρα φασαρία και ταλαιπωρία. Η γειτονιά είναι πλέον συναυλιακός χώρος εδώ και καιρό. Δεύτερον, από πότε το ιδιωτικό κέρδος κάποιο στην κασίδα κάποιων άλλων ονομάζεται κοινωνικό όφελος. Έχετε ξεφύγει μερικοί μερικοί και μάλλον ήρθε η ώρα κάποιος να σας επαναφέρει.

    • Εύχομαι ολόψυχα τα παιδιά σου μια μέρα να πάρουνε μεροκάματο από τα μαγαζιά αυτά και να έχουν ανθρώπους σαν εσένα να τα κόβεις αυτά τα μεροκάματα ! Η ντροπή είναι μόνο δικιά σου ! Επίσης θα ήθελα πολύ να μάθω αν έχεις τα καρύδια να πας και να τα πεις όλα αυτά εκεί που πρέπει , μάγκα του πληκτρολογίου ! Φιλάκια αγαπητέ συμπολίτη

  • Θα ήθελα πολύ να ξέρω αν είσαι κάτοικος της περιοχής ,kαι αν ναι θα ήθελα πολύ να έρθεις να με βρείς να σ ζητήσω συγγνώμη που ενοχλώ ώρες κοινής ησυχίας….σε ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι