kozan.gr: Στην Τεχνική Ανάπτυξη ΑΤΕΒΕ, με έδρα την Κοζάνη, η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης, προϋπολογισμού 2.490.000 ευρώ

30 Οκτωβρίου 2023
07:31

 

Στην Τεχνική Ανάπτυξη ΑΤΕΒΕ, με έδρα την Κοζάνη, η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης, προϋπολογισμού 2.490.000,00 ευρώ. Ο διαγωνισμός και το τελικό πρακτικό ολοκληρώθηκε στις 24/10 κι εφόσον δεν προκύψουν ενστάσεις σύντομα αναμένεται κι η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

kozan.gr

10 σχόλια

  • Γιατί κάποιοι δεν έχουν επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Καποιοι ονειρεύονταν στον ίδιο χώρο 50αρα κλείνοντας δρόμους κλπ. κλπ., Ο Σημαανδράκος το εγραψε κανονικά γιατι μίλαγε και αυτός για 50αρα αλλά είχε αλλες προτεραιότητες. Σε δύο χρόνια τρέξαν μελέτες έγιναν οι πρώτες παρεμβάσεις, τώρα το τελικό έργο αφου πρώτα εξασφαλίστηκαν και τα απαιτούμενα κονδύλια γιατί καποια το πηρε προσωπικά.

  • αρα το έργο έτρεξε ουσιαστικά φέτος! αν χτιζόταν ένα νέο με 50αρα πόσο θα πήγαινε δηλ; προχειροδουλειες πάλι στην ψωροκώσταινα

    kozan de brizv mh to sbineis

  • Καλό θα ήταν η τεχνική υπηρεσία να δει κάποιες αστοχίες στην μελέτη όπως ξύλινες (!) πόρτες σε χώρο με έντονη υγρασία, η τοποθέτηση ντουζιέρας δεν ενδείκνυται αλλά παντού σε όλα τα αποδυτήρια τοποθετείται αντιολισθηρο πλακάκι με σχάρα, μη πρόβλεψη για βρύσες βαρεου τύπου λόγω καταπόνησης από την συνεχή χρήση κ.α.. Επιπλέον ορθώς προβλέπεται η τοποθέτηση αντικυματικων διαδρομών και τοποθέτηση βατηρων με θέση εκκίνησης για ύπτιο αλλά θα ήθελα να ενημερώσω ότι υπάρχει και το άθλημα της υδατοσφαίρισης για το οποίο καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει για τέρματα και πλάγιων διαδρομών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.