Τηλεθέρμανση Κοζάνης: Από αύριο αρχίζει η τροφοδοσία της από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Προσωρινά εκτός, λόγω νέας βλάβης, η Μονάδα 4.

31 Οκτωβρίου 2023
09:12

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ)  ενημερώνει τους καταναλωτές της τηλεθέρμανσης ότι από αύριο, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023, θα αρχίσει η τροφοδοσία του συστήματος με θερμική ενέργεια από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου.

Εν τω μεταξύ, προσωρινά βγήκε εκτός λειτουργίας  η Μονάδα 4, λόγω νέας βλάβης, και γι’ αυτό διακόπηκε η παροχή θερμικής ενέργειας απ’ αυτή.

Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ παραμένει πάντα σε λειτουργική ετοιμότητα, αναμένοντας την τροφοδότηση του συστήματος τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τις Μονάδες του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

22 σχόλια

  • Η ΔΕΗ απλα μας εμπαιζει. Είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα.

    Να απαιτήσει ο δήμος να τηρήσει τις συμβάσεις της!!!!!

  • Ακόμα δεν έχει δώσει καμία απάντηση κάποιος αρμόδιος του δήμου Κοζάνης για το θέμα των χρεών προς την ΔΕΗ…πώς δημιουργήθηκαν και γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μειωθούν ή να εξαλειφθούν????!!!!!

  • Αφού είστε τόσο ευγενικοί & μας ευχαριστείτε για την κατανόηση ορίστε να μας μειώσετε 50€ από κάθε λογαριασμό μας ως αποζημίωση βλαβών! Αλλιώς η ευγένειά σας είναι επίπλαστη & αυτόν τον εμπαιγμό σας τον επιστρέφουμε!

    • Να ζητήσεις αποζημίωση από τους υπεύθυνους για το κλείσιμο των μονάδων, που είναι ο Μητσοτάκης, οι 4 πρώην βουλευτές της ΝΔ που το ψήφισαν, ο Περιφερειάρχης που δεν έκανε κάτι για εναλλακτικές λύσεις, καθώς και ο Δήμαρχος που δεν ζήτησε πιεστικά λύση στο πρόβλημα με επενδύσεις για τη μετάβαση.

  • Σσσσσσσ. Μην ενοχλείται την δευακ. Δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα δελτία του πάμε στοίχημα με διαύγεια σκέψης μέσα στο κανονικό οκτάωρο και ίσως κάτσουν υπερωρία.

  • Κρίμα! Κανένας από τους βουλευτές μας δεν ενδιαφέρεται. Μόνο τρέχαν για ψήφους. Για να μη χάσουν τα πρωτεία. Δεν τους νοιάζει τίποτα. Ούτε που κρυώνουμε, ούτε που πάγωσαν τα σπίτια μας, ούτε τα παιδιά μας που ζορίζονται. Ένας βρε σωστός , ένας δε θα βρεθεί να ενδιαφερθεί για την Κοζάνη μας, ένας!!

  • Ποιος τελικά φταει???? Ο δήμος ή η ΔΕΗ????? Ο Μαλουτας βγήκε και είπε ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να στείλει θερμική ενέργεια στην ΔΕΥΑΚ ώστε με την σειρά της αυτή να δώσει στο δυκτιο. Άρα τζάμπα σκουζατε για τον Μαλουτα ότι δεν φκιάνει δουλειά ο άνθρωπος και ότι αυτός φταίει. Τώρα ο νέος δήμαρχος με τον βολευτή που τον έσπρωξε να τσακώσει την καρέκλα θα τα κάνει καλύτερα.😂😂😂😂

    • Έχει τεράστια ευθύνη και ο μαλουτας και ο ιωαννιδης γιατί άφησαν να φουσκώσει το χρέος των κακοπληρωτων δημοτών με αποτέλεσμα να χρωστάει η ΔΕΥΑΚ στη ΔΕΗ!!! Επομένως καλά θα κάνει ο νέος δήμαρχος να τους πάει στα δικαστήρια ώστε να μην τα βρει όλα μπροστά του γιατί στην τελική δεν φταίει αυτός σε τίποτα!! Θα πρέπει όμως να υπάρξει η τιμωρία ανάλογα την υπευθυνότητα του καθενός…μια ζωή πληρώνει ο νομοταγης δημότης τα σπασμένα των ανευθυνων υπεύθυνων…κάπου έλεος πια!!!

  • Θα τολμήσουν οι επικεφαλεις όλων των παρατάξεων (Κοκκαλιαρης ,Μαλουτας, Κουζιακης κλπ να μας πληροφορήσουν με στοιχεία για το τι πραγματικά συμβαινει στην επιχείρηση η
    Μουγκα στην στρουγκα,όπως συνηθως γιατι όλοι τους είναι εμπλεκόμενοι και συνυπεύθυνοι για το χάλι της

  • Κοιτάξτε να στείλετε λογαριασμούς κιόλας, μην τυχόν και χάσετε κανένα χρήμα για τις υπέροχες υπηρεσίες που μας προσφέρεται…

  • Όταν οι πολίτες πληρώνουν με καθυστέρηση τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΚ η Δημοτική Επιχείρηση χρεώνει τους πολίτες με τόκο υπερημερίας. Οι πολίτες τώρα που δεν έχουν τηλεθέρμανση τι πρέπει να κάνουν;

  • Μετά το νερό που το πληρώνουμε για Perrier έχουμε και την τηλεθέρμανση που λειτουργεί χωρίς θερμικό φορτίo!

    ΚΟΖΑΝΗ, τόπος να ζεις…

  • Εντάξει από αύριο, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023, θα αρχίσει η τροφοδοσία του συστήματος με θερμική ενέργεια από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου. Πότε θα έχουμε την προσωρινή βλάβη στη Μονάδα 5; Γιατί από ότι καταλαβαίνω φταίει πάντα η ΔΕΗ, ακόμα και για τις διαρροές στους αγωγούς. Έτσι; Ποτέ η ΔΕΥΑΚ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.