Δημόσια διαβούλευση του Δήμου Εορδαίας στο πλαίσιο επικαιροποίησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ), για την προγραμματική περίοδο 2021-2027

1 Νοεμβρίου 2023
09:34

 

 Ο Δήμος Εορδαίας, στο πλαίσιο επικαιροποίησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου (https://www.eordaia.gov.gr ) έχει αναρτηθεί πληροφοριακό υλικό, το Σχέδιο της ΒΑΑ καθώς και αντίστοιχη φόρμα  (https://forms.gle/WXZeJr82gScqaf5H8) ώστε φορείς ,πολίτες και συλλογικότητες να μπορούν να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις- παρατηρήσεις.

Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης: 30-10-2023

Λήξη δημόσιας διαβούλευσης  : 10-11-2023

Πληροφορίες : Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής Δ. Εορδαίας, Αικατερίνη Ίτσκου, τηλ.: 24633 50105/ e-mail : [email protected] /Δ/νση: 25ης Μαρτίου 15, Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδα.

Η συνδρομή όλων στη διαβούλευση κρίνεται σημαντική και χρήσιμη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και προγραμματισμό των ανάλογων δράσεων.

Μετά την ολοκλήρωση  της διαβούλευση το Σχέδιο που θα προκύψει θα εξειδικευτεί  σε συγκεκριμένα έργα και δράσεις προς ωρίμανση και εκτέλεση της Στρατηγικής.

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης θα υλοποιηθεί με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας, μέσω κυρίως του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ  2021-2027, καθώς και από άλλες συμπληρωματικές πηγές χρηματοδότησης.

3 σχόλια

  • Το σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου είναι 130 σελίδες. Και έχετε δώσει 10 μέρες διορία για δημόσια διαβούλευση, σοβαρολογείτε?? Σε αντίστοιχη δημόσια διαβούλευση για το ΒΑΑ που υλοποιήθηκε πρόσφατα στην ισπανική πόλη του Santater, έδωσαν διορία 3 μήνες ακριβώς. Εκεί βέβαια θέλουν να κάνουν πραγματικά δημόσια διαβούλευση και όχι προσχηματικά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.