prwtoselida


       

kozan.gr: Αιφνιδιάστηκε ο Γ. Αμανατίδης όταν, μετά τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα της Β’ Κυριακής, ο Γ. Κασαπίδης πήγε στο εκλογικό του κέντρο και τον συνεχάρη; Έχει αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους την προεκλογική περίοδο ή δεν τα ξεχνά; (Βίντεο)

1 Νοεμβρίου 2023
16:48

Αιφνιδιάστηκε ο Γ. Αμανατίδης όταν, μετά τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα της Β’ Κυριακής, ο Γ. Κασαπίδης πήγε στο εκλογικό του κέντρο και τον συνεχάρη; Έχει αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους την προεκλογική περίοδο ή δεν τα ξεχνά;

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

10 σχόλια

  • Που να τον φτάσεις τον Κασαπίδη ρε Αμανατίδη σε πολιτικό πολιτισμό!!
    Εσύ κοίταξες να βολέψεις τον πισινό σου σς μια καρέκλα, όταν έμεινες…, ισοπεδώνοντας, ηθικά τα πάντα! Και ο άλλος απέδειξε ότι ξέρει και να κερδίζει και να χάνει(;)

  • Διαφορά που είναι ολοφάνερη του απερχόμενου με τον νεοεκλεγέντα.Σε όλα τα επίπεδα.Ο πολιτικός πολιτισμός δια στόματος Αμανατίδη.

  • Γιατι ειπε απο μικροφωνου κατι για τα συγχαρητηρια του Κασαπιδη η εστω για την παρουσια του;Εγω που δε με ενδιαφερει ο οπως τον λενε μερικοι πολιτισμο ποτε δεν θα πηγαινα στο εκλογικο κεντρο του αντιπαλου και θεωρω λαθος του Κασαπιδη γιατι δεν τον εδωσε καμια σημασια οπως τουλαχιστον φανηκα στβν ΤV.

  • Εκμεταλλευόμενοι την δυσαρέσκεια στον νυν περιφερειάρχη κατάφερε ο συνδυασμός σας να εκλεγεί. Λυπάμαι πολύ για την περιοχή αλλά θα δείτε σε όλα τα προγράμματα την επιτυχία συγκεκριμένων και όχι πολλών.

  • “Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας”
    Πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί συχνά τα φαινόμενα απατούν!
    Και μην ”τσιμπήσεις” κοινώς στην από δω και πέρα προσπάθεια του
    απερχόμενου να σε οδηγήσει στο δικό του …εκδικητικό γήπεδο.
    Θα σε …”λερώσει” πολιτικά και θα σε…κερδίσει

  • Ωχ!! Βρε Αμάν !!! Όλα από αγάπη για τον τόπο σου τα έκανες!! Τόση αγάπη πια!! Να δούμε τώρα τα έργα και τις ημέρες σου!!! Αν είναι σαν κι αυτές στην ΑΝΚΟ ή σαν την ευημερία που έφερες ως βουλευτής, ζήτω που καηκαμε!! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι