prwtoselida


       

kozan.gr: Tι θα κάνει ο Γ. Αμανατίδης σε σχέση με την τηλεθέρμανση Κοζάνης ώστε να μην αντιμετωπίσουμε και στο μέλλον προβλήματα όπως βιώνουμε τη φετινή περίοδο – Ποιος έχει την ευθύνη για τ’ ότι αργήσαμε να προχωρήσουμε σε εναλλακτικές λύσεις (Βίντεο)

1 Νοεμβρίου 2023
17:02

Tι θα κάνει ο Γ. Αμανατίδης σε σχέση με την τηλεθέρμανση Κοζάνης ώστε να μην αντιμετωπίσουμε και στο μέλλον προβλήματα όπως βιώνουμε τη φετινή περίοδο. Ποιος έχει την ευθύνη για τ’ ότι αργήσαμε να προχωρήσουμε σε εναλλακτικές λύσεις.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

25 σχόλια

  • Ακούγοντας τον Αμανατίδη σκέφτομαι πως χάθηκαν τέσσερα χρόνια που ο τόπος θα μπορούσε να χει πετύχει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που έχασε. Μακάρι να ναι ένας χρήσιμος περιφερειάρχης

  • Γιώργο είμαστε μαζί σου
    Η Δ. Μακεδονια εχει προοπτικες και αυτες θα αξιοποιησει η νεα Περιφερειακή αρχή

    • Τα προβλήματα λογικό να τα ξέρει… τα συντηρεί τριάντα χρόνια ως γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ και παρατρεχάμενος πρώην περιφερειαρχών… για τις λύσεις πάλι έχουμε μεγάλη αμφιβολία. Περιμένουμε ….

      • Εσύ συντηρείς τα όνειρά σου για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ εκείνος προχωρά ακάθεκτος στους στόχους του. Μείνε να τον κοιτάς από μακριά όπως κάνεις μια ζωή. Ξέρεις εσύ…

    • Έχει απαντηθεί με πολλούς τρόπους το τι έκανε ως Βουλευτής. Πέρνα από το γραφείο του να σου δώσει και τώρα ακόμη ένα πολυσέλιδο εντυπο που έβγαλε ως υποψήφιος Βουλευτής με τα πεπραγμένα του.Προφανώς ανήκεις στους αυλικούς που μαζεύουν σιγά σιγά τα υπάρχοντά τους…

  • Δεν πιστεύω κανέναν πλέον. Κουραστήκαμε από τα λόγια τα παχιά. Αυτό που γίνεται φέτος με την τηλεθέρμανση είναι άλλο πράγμα. Αδιανόητο!

  • Μάλιστα…τώρα που ανέλαβε ο σωτήρας κοιμηθείτε ήσυχοι περιμένοντας να έρθουν οι απουκρές και γέλαμε να σε γελώ να περνάμε τον καιρό!!! Άϊ κ’τχρον!!!

    • Χαρούλη?Είσαι ακόμη εδώ?

      χαχαχαχααχ

      Βρε ακόμη γράφεις?

      Τελειωσαν οι εκλογές…

      Στα πα, αλλά δεν άκουγες…

  • Δήμαρχος είναι ή Περιφερειάρχης;

    Από πότε η τηλεθέρμανση είναι θέμα που άπταιται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας;

  • Όλοι εσείς που γράφετε διαφορα σχόλια να σας πω ένα πράγμα.. Όλους τους προηγούμενους τους χωρτασαμε απο λόγια ας δούμε και αυτούς. Υπομονή και είμαστε εδώ να τους κρίνουμε!!!!

  • Από πού και ως πού τεχνοκράτης ο Αμανατίδης;; Τριάντα χρόνια στην ΑΝΚΟ με φορείς του δημοσίου είχε να κάνει. Σε ποιο τεχνοκρατικό έργο διέπρεψε;; Μήπως στον τομέα των νέων τεχνολογιών;;; Εργάστηκε ποτε στον ιδιωτικό τομέα;;;Ξέρει καμιά ξένη γλώσσα ή θα παίρνει και μεταφραστή μαζί του στις Βρυξέλλες;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι