Kozan.gr: Ξεκίνησε, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υδρογόνου για μηχανικούς του ΤΕΕ/Τμ. Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

1 Νοεμβρίου 2023
19:03

Tο Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE), η Advent Technologies και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΔΜ, διοργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια για το υδρογόνο με τίτλο: »Engineering our Future: Developing Hydrogen Skills’“.

 

Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα 1 και 2 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 – 21:00 στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΔΜ, και απευθύνονται σε όλους τους κλάδους των μηχανικών, οι οποίοι επιθυμούν να επανειδικευτούν και να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους σε θέματα που αφορούν τις τεχνολογίες υδρογόνου. Η οικονομία του υδρογόνου είναι πραγματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο και αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας.

 

8 σχόλια

  • 15 νοματαίοι και ολοι του συστηματος.

    Οι μηχανικοί δεν το τρων άλλο το παραμυθι από τους ημιμαθεις του ταχα μου Λευκού Δρακου

    Το χειροτερο ΤΕΕ οπλων των εποχων , για κλάματα
    Μονο για το μισθό του προέδρου

  • Ε ναι αφού είμαστε η πρωτοπόρος περιφέρεια στην Ευρώπη στην παραγωγή υδρογόνου με παραγωγη…. ούτε ένα γραμμάριο και καμία επένδυση και καμία προοπτική να έρθει κάποιος να επενδύσει.

  • Ήμουν ένας από αυτούς που παρακολούθησαν. Έχασα το χρόνο μου. Δεν πρέπει το ΤΕΕ να κάνει τέτοιες ημερίδες χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο. Είμαστε μηχανικοί και όχι πολιτικοί.

  • Καλό θα ήταν για τον τόπο να σταματήσει η όλη μιζέρια και η γκρίνια απέναντι σε κάθε τι καινούργιο.
    Το ότι δεν είναι της αρεσκείας σας ο Χ-Υ πολιτικός που σύστησε την τεχνολογία, δεν σημαίνει αυτόματα ότι μιλάμε για φιάσκο.
    Θέλω να δω πόσοι από τους σημερινούς γκρινιάρηδες θα στέλνουν βιογραφικά σε λίγα χρόνια.

  • Πιο ΤΕΕ και παραμύθια, τους ξέρουμε πολύ καλά εδώ και δεκαετίες… Δυστυχώς με το σταμάτημα του λιγνίτη θα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς έφαγαν το παραμύθι οι πολιτικοί, που ως συνήθως είναι άσχετοι, και παρέσυραν όλη την περιοχή στον αφανισμό με ανεφάρμοστες ιδέες και θεωρίες… Γιατί για παράδειγμα δεν προσπάθησαν να προσελκύσουν επενδύσεις από εταιρίες στον κλάδο της αιολικής ενέργειας??? Το υδρογόνο είναι ακόμη στη θεωρία… οι ανεμογεννήτριες κατασκευάζονται, γιατί να φέρνουμε από το εξωτερικό?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι