prwtoselida


       

Σε Επίτιμη Διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αναγορεύτηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλο

2 Νοεμβρίου 2023
00:24

Σε Επίτιμη Διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αναγορεύτηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του κτιρίου διοίκησης, στη νέα Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης, όπου παρουσιάστηκε το έργο και η προσωπικότητα της τιμώμενης και η προσφορά της στις τέχνες και τον πολιτισμό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία της Λίνας Νικολακοπούλου, με τίτλο: «Το μοναχικό παιχνίδι του λόγου» και μουσική.

Tο βίντεο είναι της ΕΡΤ Κοζάνης και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Μάκη Νασιάδη

 

Ένα σχόλιο

  • Ας μας εξηγήσει κάποιος από το λεγόμενο πανεπιστήμιο δυτικης Μακεδονίας ποιος ο σκοπός της συγκεκριμένης αναγόρευσης, με ποιον τρόπο η κα Νικολακοπούλου έχει συμβάλει στην επιστήμη της παιδαγωγικής των νηπιαγωγών, έναν λόγο με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία περί της ενέργειας!

    Εγώ πάντως δε βρίσκω κανέναν άλλο πλην της φωτογράφισης δίπλα της και της προσπάθειας να “δανειστούν” λίγη από τη λάμψη της διάφοροι άσημοι μπας και γίνουν διάσημοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι