Ανάπλαση δρόμων στη Σιάτιστα με καλντερίμια, προϋπολογισμού 1.435.300,00 ευρώ

2 Νοεμβρίου 2023
12:33
Κανένα σχόλιο
Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του νομίμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σύμβαση έργου ανάπλασης της οδοποιίας των ιστορικών τόπων της Σιάτιστας.Η ανάπλαση – κατασκευή καλντεριμιών στον ιστορικό τόπο της συνοικίας της Χώρας περιλαμβάνει τις οδούς που οδηγούν στα πιο αξιόλογα αρχοντικά της Σιάτιστας, όπως Αρχοντικό Μανούση, Κατρανά, Νάκου, Τζώνου, με συνολικό μήκος δρόμων 882,00 μ. και η ανάπλαση στον ιστορικό τόπο της συνοικίας της Γεράνειας περιλαμβάνει την περιοχή «Πούλκω» και την περιοχή «Γλα», όπου συναντώνται τα αρχοντικά Πουλκίδη, Τζώνου, Νάτσινα, με συνολικό μήκος δρόμων 610,00 μ.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1.435.300,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» με συγχρηματοδότηση Ε.Τ.Π.Α.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να υλοποιεί έργα, που αναβαθμίζουν αισθητικά τους οικισμούς του Δήμου και ταυτόχρονα βελτιώνουν τις συνθήκες κυκλοφορίας των οχημάτων και των πεζών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.