kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: H παραίτηση είναι βέβαιη – Απομένει η απόφαση για το πότε

3 Νοεμβρίου 2023
09:14

 

Η Γ. Ζεμπιλιάδου, επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα”, μετά από μια 10χρονη, περίπου, ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα κοινά και συγκεκριμένα στο περιφερειακό συμβούλιο σκέφτεται πολύ σοβαρά, μετά και το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα, να κλείσει τον κύκλο της στην αυτοδιοίκηση. Θα το κάνει πριν ή μετά την ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου; Oύτε κι η ίδια δεν έχει ακόμη αποφασίσει. Πάντως οι περισσότεροι συνεργάτες της, εισηγούνται να  παραμείνει στο πόστο της επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης τουλάχιστον μέχρι τα μισά της επόμενης αυτοδιοικητικής θητείας με την ίδια να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Το βέβαιο είναι πως κάποια στιγμή θα παραιτηθεί. Αν αυτό θα είναι νωρίς ή στα μισά της επόμενης θητείας θα το μάθουμε σύντομα.

Η Χύτρα

10 σχόλια

  • είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνει πολύ πριν την εκλογική διαδικασία και να δημιουργούσε συνθήκες ώστε να αναπνεύσει η παράταξη.

    • Εκδήλωσε κάποιος ενδιαφέρον και δεν το ξέρουμε; Η Γεωργία μπήκε μπροστά όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 3% και κανείς δεν τολμούσε να βάλει πλάτη και έφτασε στο 21% την Ελπίδα με συνθήκες αντίξοες! Μόνο συγχαρητήρια της αξίζουν! Όσο για την παραίτηση όσο δεν το λέει η ίδια είναι μάλλον ευσεβείς πόθοι κάποιων!

    • Ολοι οι πονηροί κρυπτόμενοι και εκ του ασφαλούς. Μπράβο σε αυτή και αυτους που τη στηριξαν. Μόνο με φωνές που βγαίνουν μπροστά θα σηκωσει ο Ελληνας κεφάλι. Αλλιώς πληκτρολόγιο και κακέντρεχα σχόλια.

  • Αν παραιτηθεί τώρα η πράξη της θα είναι άξια επαίνου και παράδειγμα προς μιμηση
    Μετά ότι και οπότε το κάνει θα είναι εκ του πονηρου

    • Τι έγινε θέλετε ελεύθερο πεδίο εκεί στον Αμανατίδη; Προς το παρόν μόνο η Γεωργία μπορεί και την θελουμε εκεί. Γεωργία μην ακούς τίποτε κάποιους τους χαλάς τη σούπα. Φοβούνται . Μην τους κάνεις τη χάρη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.