Διακοπή υδροδότησης σε μεγάλο τμήμα της κάτω πόλης της Κοζάνης, για τον εκσυγχρονισμό φρεατίων ύδρευσης (08.30 με 17.00), την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

3 Νοεμβρίου 2023
13:05

H ΔΕΥΑ Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στο κάτω τμήμα της πόλης της Κοζάνης ότι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, από τις 08:30 έως τις 17:00, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από την κεντρική πλατεία Ειρήνης και κάτω, έως την περιοχή της Παναγίας και την έξοδο προς Λευκόβρυση, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης στον κύριο τροφοδοτικό αγωγό στη διασταύρωση της οδού Μ. Αλεξάνδρου με την οδό Παγούνη.

Η διακοπή αφορά την ευρύτερη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:
Πλατεία Ειρήνης (κέντρο), πλατεία Τιάλιου, Βασιλείου Φόρη, Δωδώνης, Κορυτσάς, Ψαρών, Δαβάκη, Ολυμπιάδας, Ανδρέα Παπανδρέου, κόμβος Λευκόβρυσης, περιοχή Παναγίας, Αιανής, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Θαλή Μιλήσιου, Ερρίκου Σλήμαν, Αγγ. Σικελιανού, Εμ. Μπενάκη, 3ης Σεπτεμβρίου, Βελβεντού, Γερμανού Καραβαγγέλη. Ν. Κασομούλη, Γκέρτσου Κων/νου, Εμμανουήλ Παππά, Κωστή Παλαμά, Ερμού, Αρχελάου, Ελ. Βενιζέλου, πλατεία 28ης Οκτωβρίου, πλατεία ειρήνης.
(Χρησιμοποιώντας το link: https://www.arcgis.com/apps/instant/basic/index.html?appid=35163cd68f5b42809c9ebf46668f7bc5
μπορείτε να δείτε ακριβώς την περιοχή και τις οδούς που θα επηρεαστούν από τη διακοπή της υδροδότησης.)
Εάν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα από τον εκτιμώμενο χρόνο, θα γίνει άμεση και πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Από την ΔΕΥΑΚ

3 σχόλια

  • Συγνώμη βρε παιδιά 8 1/2 ώρες διακοπή νερού (08.30-17.00) στη μισή Κοζάνη;
    Πάτε καλά;;;
    Καλά αν δεν μαγείρεψες τρως έξω (αν έχουν βέβαια νερό να πλύνουν τα άπλυτα πιάτα). Θα αποζημιώσετε τους επαγγελματίες εστιάτορες που χάνουν χρήμα; Κόβεις το νερό για λίγες ώρες 08.30 – 12.30 όχι για ολόκληρη ημέρα από τη στιγμή που θα ξυπνήσει κάποιος μέχρι να νυχτώσει; Και στο κάτω κάτω αν θέλατε να εκσυγχρονίσετε το δίκτυο κάντε το σταδιακά και ξεκινήστε κάνα μήνα πριν. Τώρα σας ήρθε ο νέος εξοπλισμός; Ας τον παραγγέλνατε νωρίτερα!!
    Αν κρυώνεις εντός σπιτιού βγαίνεις πάλι έξω. Εξάλλου πιο πολύ ζέστη έχει έξω παρά στα σπίτια (λες και είχαμε θέρμανση τον τελευταίο καιρό).
    Με το θέμα της τουαλέτας τι γίνεται?
    Παιδιά όσοι δεν έχετε γνωστούς στην άνω πόλη χαθήκατε, θα πήξετε στο σκ..ό!!!
    Βέβαια υπάρχει και η φύση και εκεί γύρω γύρω από την ………… έχει κάτι ωραία χωραφάκια!!!
    Πλάκα κάνω αλλά νομίζω έχει παραγίνει το κακό ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.