kozan.gr: Oλοκληρώθηκε, σήμερα Παρασκευή 3/11, στο μεγάλο αμφιθέατρο της νέας Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ, το καινοτόμο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Νοεμβρίου 2023
13:53

Oλοκληρώθηκε, σήμερα Παρασκευή 3/11, στο μεγάλο αμφιθέατρο της νέας Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ, το καινοτόμο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη. Το πρόγραμμα “έτρεξε” μέσω συνεργασίας της ΔΥΠΑ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων της ΔΥΠΑ για την απόκτηση και αναβάθμιση δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας. Το πιλοτικό πρόγραμμα απευθυνόταν σε 70 ανέργους και εργαζόμενους με επαγγελματική προϋπηρεσία σε συμβατικά συνεργεία αυτοκινήτων που διαμένουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και σε σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας και Καστοριάς της ΔΥΠΑ. Το πρόγραμμα  υλοποιήθηκε δια ζώσης σε κατάλληλες εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στους καταρτιζόμενου χορηγήθηκεΠιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο είναι ένα από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την αναγγελία έναρξης επαγγέλματος τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης. Η ΔΥΠΑ αποτελεί τον βασικό φορέα εφαρμογής ενεργητικών πολιτικών για την απασχόληση και την καταπολέμηση της ανεργίας προκειμένου να διευκολύνει την είσοδο των ανέργων στην αγορά εργασίας αλλά και να προετοιμάσει τους εργαζόμενους μέσω της αναβάθμισης και επικαιροποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, στο πλαίσιο της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης της οικονομίας.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.