kozan.gr: Αυτά είναι 5 έργα που ενώ εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020 τα έτη 2020 & 2021, επί Περιφερειακής Αρχής Κασαπίδη, ανακαλούνται οι προηγούμενες αποφάσεις και μεταφέρονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2021-2027 κι ειδικότερα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Δίκαιας Αναπτυξιακής Μετάβασης

5 Νοεμβρίου 2023
06:02

Αυτά είναι 5 έργα που ενώ εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020 τα έτη 2020 & 2021, επί Περιφερειακής Αρχής Κασαπίδη, ανακαλούνται οι προηγούμενες αποφάσεις και μεταφέρονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2021-2027 κι ειδικότερα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Δίκαιας Αναπτυξιακής Μετάβασης. Πρόκειται για τα παρακάτω έργα:

1. «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας των κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στα Γρεβενά» (Κλικ εδώ)

2.  «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας των κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στην Καστοριά» (Κλικ εδώ)

3.  « ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ » (Κλικ εδώ)

4.  « «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια Εκπαίδευσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ) Δυτ. Μακεδονίας» (Κλικ εδώ)

5.  « Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς »  (Κλικ εδώ)

 

kozan.gr

10 σχόλια

  • Και γιατί δεν τα έκανε από το 2019. Τέσσεράμισυ χρόνια είχε στη διάθεση του. Τώρα μας τα παρουσιάζει ως επιτεύγματα καθυστερημένων αποφάσεων.

  • Έχουν σχέση με την “δίκαιη μετάβαση”; όχι
    Έπρεπε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί; ναι
    Φάτε την υποβάθμιση της δυτικής Μακεδονίας
    Φάτε τους αιρετούς που ψηφίσατε
    Φάτε την κυβέρνηση των αρίστων

  • τα 2 χρονια ξοδευτηκε στο να λεει τα νουμερα του κοβιντ λες και ηταν το τζοκερ…και τα αλλα 2 λασπη και προπαγανδα μονο σαν τους φιλους του τους δεξιουληδες εκει κατω στο Μαξιμου ο εκλεκτος του κλοουν που παριστανει τον πρωθυπουργο.
    Αντε απερχομενε καλη καριερα τωρα στα χωραφια να ταιζεις κοτες.

  • οταν καταλαβει ο κοσμος τι ειναι ο αμανατιδης θα ειναι αργα..τιποτα χειροετρο δεν μπορουσε η περιφερεια μα ςνα εχει..τιποτα χειροτερο απο αυτον πουβγηκε..οποισδηποτε αλλος θα ηταν εξαιρετικα καλυτερος..θα το δειτε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.